سلام دوستان دخترم پیش دبستان هست امسال میخواستم بپرسم اگر بچه پیش دبستان دارید یا سال قبل داشتید چقد شهریه دادید منطقه ما کلا پیش دبستان غیر انتفاعی گفت ۴ ملیون حالا میخواستم لطف کنین شهریه ای که دادید رو بفرمایید ببینم گرون نگفته بهم چون این مدرسه خیلی بهم نزدیکه چون بچه ی کوچکتری هم دارم سخته برام بخوام جای دور برم ممنونم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونایی ک داخل مدرسه دولتین پیش دبستانی نیمه دولتی حساب میشن خاهرشوهرم پسرشو امسال ثبت نان کرده سه تومن همون داخل مدرسه دولتی اما پارسال مدرسه غیر انتفاعی سونیمگرفت برای بچه داداشم
یه غیر انتفاعی 7 تومن یه غیر انتفاعی دیگه 5 و خورده ای
اخه مدرسه دولتی هست کلاس ها داخل مدرسه دولتی برگزارمیشه امکانات خاصی نداشت مدرسشون از این لحاظ میگم حالا اگه مدرسه غیر انتفاعی بود می ارزید مشکلی نداشتم
دو سال پیش پسر داییم ۲۵۰۰ گفته بودن منطقه ۵ پارسال خودم پرسیدم البته از سرای محله گفت هنوز قی ...
اخه من خودم معلمم عزیزم کلاس اول هم کار کردم واقعا دانش اموزایی که پیش دبستان رفته بودن خیلی بیشتر با محیط اشنایی داشتن عملکردشون بهتر بود میخوام حتما بنویسمش ولی میگم این مدرسه ی دولتی بدون امکانات به این قیمت ارزش ثبت نام داره ؟🤔