2777
2789
عنوان

بعد چهارسال جدا شدیم ......

1417 بازدید | 77 پست

حالم خیلی بده خیلی همیدیگر میخواستیم پدرم باهاشون حرف زدن ک دخترم بهترین موقعیت هارو داره و دست از سرس بردار من هیچوقت قبول نمیکنم 

حالا دیشب بهم گفت هیلا دیگه همچی تموم و حلالم کن راست میگن من علافت کردم 

بعد چهارسال امروز اولین روز جداییمونه فقط ب مرگ فک میکنم

دوست بودید؟

هر وقت بین دوتا انتخاب مردد بودی ، شیر یا خط بنداز ! مهم نیست شیر بیفته یا خط… مهم اینه که اون لحظه ای که سکه داره رو هوا می چرخه ، یه دفعه بفهمی دلت بیشتر میخواد شیر بیفته ، یا خط …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک انقدر راحت میره بذار بره 

چند وقت دیگه حالا خوب میشه اما حداقل اثری از آدمی که انقدر سیب زمینیه تو زندگیت نیست

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اگه واقعا میخواستت دست به هرکاری میزد تا مال اون بشی، شل گرفته چون هنوز به علاقش نسبت به تو مطمئن نیست، ولش کن. 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

😂😂😂توکه بعد ۴سال امروز جدا شدین که یه چیز معقوله همه تقریبا تجربه کردن تو الان داری به مرگ فک میکنی فردا پس فردا خدایی نکرده بی پولی بکشی حسرت مثلا گیلاس یه گوجه سبز بخوری حسرت یه شالو بخوری میخوای چیکار کنی چیزای خیلی کوچیکو مثال زدما

چقدر بده ته رابطه ای که کلی امید وآرزو هست کات باشه

فرض کن تو اگه داخل اون۴سال موزیک هم گوش میدادی باز سود میکردی تا خاطره هایی که همش داخل ذهنتن

امیدوارم زودتر حالت خوب بشه❤

زمان که بگذره عادت میکنی...طبیعی هست

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔