2777
2789
عاااقا حداقل یکی بگه خیلی شیرینههه؟

نه...بستگی داره خودت چقدر شیرین درست کنی

مثلا ما نبات یا شکر میریزیم ولی بستگی به خودت داره😁

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای ام مجرد  همه میگن درست کن و از غذا های شیرین متنفرم  اما ترش دوس دارم

خب پس بیخیال بپز ولی کم بپز که اگه خراب شد یا خوشت هم نیومد اسراف نشده باشه . منم قبلنا از زرشک توی برنج خوشم نمی یومد ولی الان همه زرشکا رو خودم میخورم .یه طعم ملس بهش میدم خوشم میاد .آلبالو پلو هم یه چی تو این مایه ها باید باشه دیگه 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

ملس میشه 

یا ترش 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

ن خیلی شیرین نیستش ک

اول هسته البالو در میاری بعد با شکر سلیقه ایی من شکر کم میزنم بذار ۵دقیقه با ی ملاقه کوچولو اب بجوشه

بعد مرغ ابپز کن ریش ریش کن پیاز داغ درست بکن با پیاز رنده شده  بعد کره رو اضافه کن اب شد مرغ ریش ریشی بریز توی پیازت و زعفرون بزن و حسابی تفت بده

برنجت ابکش بکن

ته دیگ بنداز ۲ تا قاشق از سس البالوت بریز روی تون و یکمی هم زعفرون بعد برنج بریز ی لایه بعد ی لایه مرغ بریز روش ی لایه البالو پخته بعد روش برنج بریز و روی برنج زعفرون و سس البالو بریز و بیا بالا همینجوری لایه اخرم برنج بریز و سس البالوت

بذار دم بیاد ۲۰دقیقه اخر ی کره رو با زعفرون اب کن بریز روش 

واییییی عالی میشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اولا  بگم خیلیییی خوشمزس🤕

منم بلد نبودم با دستورای مختلف امتحان کردم خوب نشد تا یکی از کاربرا نی نی سایت این دستور و بهم داد و خیلی خوشمزس

البالو و که هسته گرفتی یکم شکر بریز روش و بزار بمونه تا اب بندازه بعد تو ظرف اب بریز جوش که اومد البالو هایتو با تمام شکر و اینا که ته ظرفته بریز توش بزار یکم که جوشید اگر دیدی مزش رو به شبرینی نیس باز شکر اضافه کن نباید زیاد شیرین یا زیاد ترش باشه بزار یکم بجوشه و مثل شربت بشه 

برنجت  نیم پز کن چون البالو اب داره خودش قبل اینک دم بزاری فقط البالو ها رو با دو سه تا قاشق اب شربتی که درست کردی قاطی برنج کن تا هم برنجت یه رنگ صورتی قشنگ بگیره هم خوشمزه بشه بعد واسه دورچینتم میتونی گوشت قلقلی درست کنی که کافیه پیاز رنده کنی ابشو بگیری و پیاز ها رو به گوشت اصافه کنی و قلقلی کنی گوشتا رو و تو روغن تفت بدی و موقع سرو بچینی دور بشقابت یا ظرفت اگر مرغ میخای استفاده کنی که مرغ و بزار با پیاز و یه تیکه فلفل دلمه ایی بپزه بعد ریش کن و با زرد چوبه و نمک تفت بده البته قبلش یکم پیاز یا نگینی یا خلالی درست کن و تفت بده تا طلایی بشه (پیاز جدا تفت بده بعد برشون دار و مرغارو بریز تو همون روغن و تفت بده) اینم مثل گوشت قلقلی موقع سرو بریز دور بشقابت

اینارو مامانم درست می‌کنه  میخام ی حرکت جدید بزنم 😂😎

برات کلیپ میزارم 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒