2777
2789
عنوان

اووف خواهرشوهر حسود😑

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 20 پست

شماهم هرچی میخری نشونش میدی فکرکنم خوشت اومده .

بیخیال بابا با بهترین لباسات وقتی میری خونه شون برو 

درضمن وقتی چیزی میخرن تو قیمت نپرس اصلا طلا یا لباس جدید یا چیز جدید خریده به روی خودت نیار و سوال نکن تازه خریدی و چند خریدی وقتی تو مثلا چیز جدید میخری میپرسه چند خریدی قیمتشو نگو بگو من تا همسرم میخواست حساب کنه از مغازه اومدم بیرون ندیدم چقدر کارت کشید.دوبار اینکارو کن یه عمر آسوده ایی

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو از عروستون سرتر و قشنگتری؟

عروسمون خوبه منم خوبم ولی نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنه مامانم داره برای من خرج میکنه اون زورش میاد نه تنها عروسمون بلکه خواهرامم همینطور چون بچه آخریم مامانم برام همه چی فراهم میکنه اونا هم نمیتونن ببینن

عروسمون خوبه منم خوبم ولی نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنه مامانم داره برای من خرج میکنه اون زورش میا ...

ببین حرفا و کارایه این مدلی فقط از روی حسادته...واسه همین فکر کردم لابد سرتری که اینجوری فوضولی میکنه تو کارات

ببین حرفا و کارایه این مدلی فقط از روی حسادته...واسه همین فکر کردم لابد سرتری که اینجوری فوضولی میکن ...

کلا من که قشنگ ترم ولی هیچوقت خودمو سرتر از بقیه نمیبینم ما آدما هممون در یه سطحیم 

کلا من که قشنگ ترم ولی هیچوقت خودمو سرتر از بقیه نمیبینم ما آدما هممون در یه سطحیم 

آخی چقدر مهربونی عزیزم🥰آخه من حرصم میگیره زشتوها تو کاره آدم دخالت میکنن و حسادت.میگم حداقل اگه به لحاظه ظاهری قوی نیستین به لحاظه اخلاقی قوی باشید که آدم دلش خوش بشه حداقل