2777
2789

سلام عزیزان 

ممنون میشم اگه میشناسید جواب بدید. 

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم 

اره قبلا داده بودم.

نه نرفتم. خیلی مسیرش با من زیاده، گفتم تایپیک بزنم ببینم کسی رفته که هیچکی جواب نداد.

شما چ کردید؟ 

سلام عزیزم  اره قبلا داده بودم. نه نرفتم. خیلی مسیرش با من زیاده، گفتم تایپیک بزنم ببینم کسی ...

سلام خوبید؟چون روی پیام من ریپلی نکردین ولایک نکردین من متوجه جواب پیام شما نشدم امروز اتفاقی توی تاپیک لوبیا جون دیدمت گفتم یه سربزنم دیدم جوابمو دادین،تاپیک لوبیا رو سیو کردم هرازگاهی میخونم،من الان چهل روزه که تحت نظر ایشونم ورژیمو رعایت کردم البته هم خودم هم شوهرم ازمایش دادیم،اخر اینماه اقدام دارم گفته پریود شدم برم پیشس،توکل برخدا نمیدونم چی میشه،شما اقدام نکردین برای بارداری؟

سلام خوبید؟چون روی پیام من ریپلی نکردین ولایک نکردین من متوجه جواب پیام شما نشدم امروز اتفاقی توی تا ...

سلام عزیزم 

شما خوبین؟

گفتم اونقدر سوال میپرسم حتما ازم کلافه میشی (شوخی)

منم انشاالله شهریور اقدام میرم و خیلی دوست داشتم پیش این ماما برم ولی مسیرش خیلی خیلی باهام فاصله داره و کسی نیست بچه ام رو بگیره.

الان دست و‌پاشکسته رژیم دارم دیگه توکل بر خدا 

خیلی مشتاقم بدونم برای اقدام بهتون چی میگه. اینکه چند تا اقدام بری و ...

منو بی خبر نزار 

انشاالله که همین ماه گلپسر بچسبه به شکم ات 

سلام عزیزم  شما خوبین؟ گفتم اونقدر سوال میپرسم حتما ازم کلافه میشی (شوخی) منم انشاالله شه ...

قربونت ممنون،نه بابا فقط اینکه نمیخوام استرس بگیرم احساس کردم با توضیح وحرف رژیم استرسی میشم،باشه حتما بهت میگم بزار برم پیشش خبرشو بهت میدم ،دکترم گفته روزی یک لیوان چای زنحبیل یا دارچین بخورم روزی چندتا خرما،یک روز درمیان موز، در کنار غذا خیارشور وزیتون بخورم،قارچ کشمش،انجیر خشک برگه زرد الو برای میان وعده،صبحانه ارده شیره یا حلیم یا مربای هویج توت فرنگی باشه،اقا یک شب درمیان عرق کاسنی با نبات بخوره ،غذاهای پیشنهادی هم گفته کوکو سیب زمینی،خوراک لوبیا چیتی با قارچ،شیرین پلو،برنج مرغ،جوجه کباب،وگوشت بوقلون گوسفندی بلدرچین،بخورم،هویج پلو،اینا نکات مهم رژیمم هست،برای اقدام حرفی نزده گفت موقع پریودی روز اول دوم برم نکات شب اقدام رو بگه،ان شاءالله ممنونم خدا به شماهم بده الهی امین ،اینارو رعایت کن،راستی بهم زینک پلاس و ویتامین سی داده ،به شوهرم ای وزینک داده،میوه هم طالبی زرد الو توت فرنگی پرتقال،گوجه فرنکی ملون اینارو گفته

قربونت ممنون،نه بابا فقط اینکه نمیخوام استرس بگیرم احساس کردم با توضیح وحرف رژیم استرسی میشم،باشه حت ...

عزیزم خیلی زحمتت شد 

چقدر تایپ کردی 

ممنون ازت 

اینایی که نوشتی رو همه رو رعایت کردم 

همین که تحت نظری عالیه اصلا استرس نداشته باش 

اکه منم نزدیک بودم میومدم پیش این ماما 

انشاالله که نتیجه میگیری عزیزم 

اگر مطالب دیگه ای غیراز اینا میدونی بهم بگو،مثلا دکترمن اصلا نگفته دمنوش اسطوخودس وقاصدک بخورم،نگفته دونه فلفل سیاه‌با اب قورت بدم،نگفته تو پریودی با روغن سیاهدونه ماساژ بدم ،خودمم نمیدونم اینارو بکنم یا نه 

خواهش میکنم کلش همینا بود،اره واقعا این دکتر فعلا دل گرمی من شده،ان شاءالله باهم 

ممنون ازتون ❤️❤️

انشاالله تعداد اقدام رو بهت گفت هم بگو 

ممنون میشم 

ممنون ازتون ❤️❤️ انشاالله تعداد اقدام رو بهت گفت هم بگو  ممنون میشم

خواهش عزیزم 

هموز نگفته ولی توی رژیم گفته هشتاد تا نود درصد رژیمش جواب میده، اگه طبق رژیم واقدامش پیش بریم ،باخودم میگم مطمئن سالیان سال تجربه داره اون بهتر میدونه چندتا اقدام بریم ،فقط مراجعه کننده هاش گفتن با سونو پیش میره