2777
2789

ا‌مدم سونو آنومالی نکنه بگه بچه چیزیش شده نکنه قلبش ایستاده باشه

بعد ۶سال خدا بهم هدیه داده طاقت خبر بد ندارم

توروخدا واسم دعا کنین 

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

انشالله صحیح و سالمه منم نگران بودم اونموقع ها

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق حضرت شریفه(س) 

همه چی به خیر و خوشی میگذره و بچتو بغل میگیری نگران نباش ❤

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

وا بسم الله..

دیونه ای انقد استرس بخودت نده تابری تو برای شهید علی جهانیاری صلوات بفرس و دائم ذکر لا اله الا الله بگو

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

چقدر فکر منفی داری 

دور بنداز همشو خیالت راحت توکل کن به خدا

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁

نگران نباش استرسی که داری بدتره چیزیش نیست چرا چیزیش باشه خدا که بعد این مدت هدیه بهت داده نمیگیره که مگه عذوبالله میخواد اذیت کنه، اصلا، توکل کن آروم باش اعتماد کن به خدا

۱۱صلوات نذرحضرت ام البنین کردم وخوندم خودت هم بخون ان شاالله همه چیز به خوبی پیش بره بعدسونومنوهم درجریان بزار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

وا بسم الله.. دیونه ای انقد استرس بخودت نده تابری تو برای شهید علی جهانیاری صلوات بفرس و دائم ذکر ل ...

چون رفتم بیمارستان صدا قلبشو نشنید گفت کوچیکه هنوز دستگاه خرابه داغ گذاشت تو دلم اول صبح

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
۱۱صلوات نذرحضرت ام البنین کردم وخوندم خودت هم بخون ان شاالله همه چیز به خوبی پیش بره بعدسونومنوهم در ...

مرسی عزیز دلم بخدا تنها نشستم همینجا با ی دنیا بغض

نگران نباش استرسی که داری بدتره چیزیش نیست چرا چیزیش باشه خدا که بعد این مدت هدیه بهت داده نمیگیره ک ...

رفتم بیمارستان صدا قلبشو نشنید کفت دستگاه خرابه بچه هم خیلی کوچیکه استرس گذاشت تو وجودم

انشالله صحیح و سالمه منم نگران بودم اونموقع ها

انشاالله واقعا سخته واسم 

اخه من حتی حرکاتشو حس میکنم یعنی‌توهمه

۱۱صلوات نذرحضرت ام البنین کردم وخوندم خودت هم بخون ان شاالله همه چیز به خوبی پیش بره بعدسونومنوهم در ...

عزیز دلم سالم بود خداروشکر ممنونم ازت 😍

عزیز دلم سالم بود خداروشکر ممنونم ازت 😍

الهی شکر خیلی خوشحالم کردی ان شاالله به سلامتی زایمان کنی وفندقت رو سالم بغلت بگیری

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

الهی شکر خیلی خوشحالم کردی ان شاالله به سلامتی زایمان کنی وفندقت رو سالم بغلت بگیری

مرسی مهربونم خیلی دلمو گرم کردی انشاالله انرژیش برگرده به زندگیت