2777
2789
عنوان

ویروس جدید دهانی و تورم غده لنفاوی کودکان، مواظب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 34 پست
هنوز کوچولو هس.پارکا متاسفانه الودن باید دستاشو ضدعفونی کنی

من یه بسته پد الکی از این صد تایی ها گرفتم مدام دستاشونو ضدعفونی میکنم

دیدم تو پارک بچه ها بازی میکنن و همزمان خوراکی میخورن، من یه بار سرم اومد این بلا برا دخترم

واسه همین الان میبرمشون خیلی رعایت میکنم

توکل به خدا

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بسته پد الکی از این صد تایی ها گرفتم مدام دستاشونو ضدعفونی میکنم دیدم تو پارک بچه ها بازی ...

منم میبرمش پارک ضدعفونی میکنم

ماسکم میزنم براش

بهشم گفتم دست توی دهنت نکن تا بشورمش

ممنون عزیزم 

نازگل جان خوبی جواب پیام‌تو توی تاپبکم دادم بعد تاپیکاتم خوندم ببین ابن ویروسی ک میگی تب لرزش چجوری بود؟میدونی دختر من دقیقا ۲۷خرداد تب لرز فوق العاده شدید کرد برای اولین بار تودهنش آفت زده غددلنفاویش هم متورم شد بعد ۴ذوز تب لرز خوب شد ولی افت ک فقط تو قیمت داخل دهنش دقیقا پشت لپش بود طولانی تر موند ک من فکر کردم بخاطر آنتی بیوتیک هست اصلا اسم این ویروس رو نشنیده بودم بعد غددلنفاویش هم برجسته موند ولی خرداد کوچیکتر ازالانی ک شده بود بعد ۲۰روز امیکرون گرفت خلاصه پاییز هم کلا مریض بود این غددلنفاوی بخوام مثال بزنم ازتندازه لوبیا شد ام آره اون انگور دونه درشتای عسگری الآنم باز متورم تر شده کلا نمیره نزدیک ۵تا هم هست خیلی نگرانم گفتم اگه امکان داره شما هم یکم ازاون ویروس بگید هم اینکه غددلنفاوی پسرت چقدره کجاشه کمتر شده بیشتر شده هروقت مریض میشه اونا هم تغییر میکنن یانه همون اندازه اولیه س

وخدایی که بشدت کافیست
نازگل جان خوبی جواب پیام‌تو توی تاپبکم دادم بعد تاپیکاتم خوندم ببین ابن ویروسی ک میگی تب لرزش چجوری ...

دقیقا پسر منم خرداد ماه این ویروس رو گرفت دخترمم گرفت کل دهنش آفت زد و سه روز تمام تبش قطع نشد بعدش هم تند تند انواع ویروس ها رو گرفت غده لنفاوی گردنش بزرگ شد و هنوز کوچیک نشده دو طرفه گردنش هم هست بعد الان متوجه شدم تو گلویی حرف میزنه متوجه شدم لوزه کامی داره واین برجستگی بخاطر اونه و چون خیلی لاغر هست فقط وقتایی که سرش رو بالا میگیره معلوم میشه 

دقیقا پسر منم خرداد ماه این ویروس رو گرفت دخترمم گرفت کل دهنش آفت زد و سه روز تمام تبش قطع نشد بعدش ...

چه جالب 

لوزه کامی منظورتون اون دوطرف داخل گلو هست ؟اتفاقا دختر من از مهر متوجه تغییرصداش شدم ک تو سرماخوردگی خیلی بیشتر شد ولی درکل عین خرگوش حرف میزنخ انگار که ژچیزی ازداخل بهشفشار میاره من کلی دکتر بردم یکیشون گفت لوزه داره منظورش همینا بود اون یکی گفت لوزه سوم داره یکماه اخیر مریض نشد من حس کردم صداش بهتر شده ذبگ اون شکلی نیست تاامشب ک دیدم هم غددلنفاوی بزرگتر شده هم صداش  تغییر کرده وسرما خورده 

اون دوتا ک زیر چونه پسرتون هست اختمال زیاد همون لنفاشه چون لوزه جوری نیست ک ازاینور شما بتونی ببینی حتی سربره بالا

اندازه شون چقدره ؟ازاون موقع اصلا کوچبک نشده ؟

وخدایی که بشدت کافیست
چه جالب  لوزه کامی منظورتون اون دوطرف داخل گلو هست ؟اتفاقا دختر من از مهر متوجه تغییرصداش شدم ...

لوزه سوم قابل دیدن نیس 

ولی لوزه کامی همون که دو طرف هست باعث میشه یکم زیر گردن معلوم بشه

چه جالب  لوزه کامی منظورتون اون دوطرف داخل گلو هست ؟اتفاقا دختر من از مهر متوجه تغییرصداش شدم ...

خیلی نرم وبیضی شکل هست زیر دست هم واینمیسه

خواهر شوهرم پزشک هست بهش نشون دادم گفت واسه لوزه کامی هست تا 5 سالگی معمولا ازبین میره