2777
2789

من شنیدم میگن خیلی سنگینه.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟

ی کاربری میگفت خونده بود اتفاقای ناگواری افتاده بود براش.میگفت باید کاملش رو بخونی...

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️

سلام من گرفتم گلم 

هر چی در توانته اجبار نیست عزیزم 

مثلا نذر کن تا چهل روز روزی ۱۴ تا به نیت ۱۴ معصوم 

یا کمتر یا بیشتر هر چی میتونی

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
سلام من گرفتم گلم  هر چی در توانته اجبار نیست عزیزم  مثلا نذر کن تا چهل روز روزی ۱۴ ت ...

الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین عزیزم ذکرش اینه؟تو اینترنت همینقدر نوشته بود 

ذکر یونسیه رو کامل بخونید 

آیه بعدش رو هم بخونید 

لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَکَ إِنِّى کُنتَ مِنَ الظَّلِمِینَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّیْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذَلِکَ نُنجِى الْمُؤْمِنِینَ‏

پروردگارا هیچ معبودی جز تو نیست ، تو منزهی همانا من از ستمکاران بودم

پس او را اجابت کردیم و از تنگنا نجاتش دادیم ، مؤمنان را نیز اینچنین نجات می دهیم

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین عزیزم ذکرش اینه؟تو اینترنت همینقدر نوشته بود 

این عزیزم 

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ
معبودی جز تو نیست، منزّهی تو، راستی که من از ستمکاران بودم.

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤
وایی خداا تو قرانه یا مفاتیح یا از کجا باید پیدا کنم؟؟

لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ
معبودی جز تو نیست، منزّهی تو، راستی که من از ستمکاران بودم.

بازم ادامه داره؟

نه گلم 

التماس دعا 

امضام هم عالیه خودمم حاجت گرفتم ازس

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز