2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟ خیلی واجبه

102 بازدید | 8 پست

خواب دیدم تو حیاط خونه بابام خوابیدم یه حالتی شبیه ترس داشتم انگار، یکی یه کتاب بهم نشون داد و گفت این چهل خط(یا چهل صفحه) رو بخون تا زندگیت نجات بدی یا زندگیت در امان باشه.

توی خواب فهمیدم که از طرف حضرت فاطمه هست،بعد گفتم اینجا که تاریکه،یه نوری شبیه چراغ قوه موبایل به کتاب تابیده شد ولی ندیدم چی توشه یعنی دقت نکردم و زود گفتم نکنه حضرت فاطمه اینجاست؟ اگه اینجا باشه همه چی باید حقیقی باشه،مثلا من به صورت واقعی تو حیاط خونه بابا خوابیدم؟(به مغزم فشار آوردم و یادم اومد که تو سالن خونه خودمون خوابیدم)گفتم پس باید الان همونجا باشم که با سرعت برگردونده شدم به سالن خونه خودم و از خواب بیدار شدم

خوابم حدود یه ساعت پیش دیدم

مشکل حادی توی زندگیم نداریم

اون چهل خط رو که نخوندم توی خواب خیلی مشتاقش بودم ولی اول دنبال سوال بودم که حضرت زهرا اینجاست یا نه

یعنی چی بود خدایا😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو که دیگه نمیتونی متوجه بشی...ولی صدقه بده به نیت در امان بودن زندگیت...یه چند صفحه قرآنم هدیه کن ...

نه نه آخه توی خواب متوجه شدم یه دعایی چیزی هست که موجوده و هرکی بخواد میتونه بخونه و چیزی نیست که مخصوص خود من باشه،توی نت سرچ کردم فقط دعای چهل کلید از حضرت زهرا دیدم که اونم هیچ سند قطعی نداره و به نظر میاد ساختگی باشه