2777
2789

دوستان زودپز برقی حین پخت از اون سوپاپ قرمزش بخار خارج میشه و صدا میده؟ یا اینی که من گرفتم مشکل داره؟ کلا دفعه اولمه زودپز استفاده میکنم حتی گازی هم نداشتم .

برا من صدا نمیده یکم اینور اونورش کن ضامنش جایی قراز بگیره که هوا خارج نشه برا من جا داره که ضامنش بالاتر قرار بگیره هوا خارج میشه

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخار خارج نشه که توش جمع میشه میترکه زودپزت،  آره درسته باید حتما بخار خارج بشه و صدا هم ب ...

نه واسه من اصلا بخار خارج نمیشه صدا هم اصلا نداره

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
اگه بخار خارج نشه که توش جمع میشه میترکه زودپزت،  آره درسته باید حتما بخار خارج بشه و صدا هم ب ...

مرسی. اخه تو دیجی کالا افراد گفته بودن اصلا صدا نمیده و بخار نمیکنه به خاطر اون پرسیدم. خودمم کلا تا حالا زودپز از نزدیک ندیدم بی تجربم.

برا من صدا نمیده یکم اینور اونورش کن ضامنش جایی قراز بگیره که هوا خارج نشه برا من جا داره که ضامنش ب ...

مال شما چه برندیه؟ 

یعنی اون سوپاپ چرخشیه رو تو حالتی قرار میدم که بخار خارج نشه از اون که چیزی بیرون نمیاد ولی اون سوپاپ قرمزه میاد بالا بخار هم ازش میاد.

مرسی. اخه تو دیجی کالا افراد گفته بودن اصلا صدا نمیده و بخار نمیکنه به خاطر اون پرسیدم. خودمم کلا تا ...

سلام تا حالا ازش استفاده کردید؟راضی هستید من یدونه زودپز برقی دیدم چندکاره س کیک پز و پلوپز و .... دو دلم بخرم یا نه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
مال شما چه برندیه؟  یعنی اون سوپاپ چرخشیه رو تو حالتی قرار میدم که بخار خارج نشه از اون که چیز ...

برند vidas برا من یه سوپاپ بیشتر نداره

چه مدلی دیدید شما؟ من میگل گرفتم مدل ۱۰۶

مدلش یادم نیست ولی واسم عجیب بود که قیمت یه زودپز چند کاره با زودپزهای معمولی یکی بود و بخاطر همین واسه خریدش مطمئن نیستم

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
چه مدلی دیدید شما؟ من میگل گرفتم مدل ۱۰۶

گلم برا من اینه یه سوپاپ هم بیشتر نداره نه اب غذا کم نمیشه 

گلم برا من اینه یه سوپاپ هم بیشتر نداره نه اب غذا کم نمیشه 

مرسی. اره من همون گردالی دم داره  رو میزارم رو حالت عدم خروج بخار.بعد از یک سوپاپ میله ای قرمز رنگ دیگه بخار میاد. چطور مال شما اون قرمزه رو نداره .

یه سوال دیگه شما مثلا برای پخت ران مرغ و اینجورچیزا چقدر اب میریزی؟ من تا جایی ریختم که اب روی مرغو بگیره. ولی خوب چون اب کم نشد خیلی ابکی و بی رمق میشه. چی کار باید بکنم؟

مرسی. اره من همون گردالی دم داره  رو میزارم رو حالت عدم خروج بخار.بعد از یک سوپاپ میله ای قرمز ...

نمیدونم برا من فقط همین سوپاپه هست قرمز نداره و اینکه رون مرغ نپختم توش ولی به نظرم خب اب کمتری بریز وقتی ابکی میشه 

مدلش یادم نیست ولی واسم عجیب بود که قیمت یه زودپز چند کاره با زودپزهای معمولی یکی بود و بخاطر همین و ...

بعضی مدلها مثل فیلیپس ۶ میلیونه این حدوداس‌. فلر خیلی گرونتره. ایرانیها بهترن مثلا میگل ۲۵۰۰.