2777
2789
عنوان

منم یکساله شدم 😍🌈🌈🎉🎊🎈

150 بازدید | 24 پست

امروز یکساله شدم یادم نبود پیامش اومد برام چقد زمان زود میگذره.  

من از وقتی اینجام خیلی چیزا یاد گرفتم هر موقع مشکلی دارم یا درد دلی میام میگم و اینکه قبلا هر کی تیکه ای بهم میپروند نگاش میکردم اما الان به لطف اینجا میشورم پهنش میکنم به مرحله اتوش هم میرسونم 😂😂

دستتون درد نکنه.  

همیشه جنبه مثبت رو هم نگا کنید،  برای شما چه خوبی هایی داشته از زمانی که عضو هستید 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی که از سال ۹۹ اینجام با ۱۵ سال سن🗿

اوه چه زود اومدی 😶

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

من از ۹۶ اینجام اصلا با کسی نه دعوا کردم نه توهین نه دلخوری نه بی ادبانه صحبت کردم آخرشم ترکیدم 

دل نبند آخرش تو رو هم میترکونند 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

من از وقتی دبیرستانی بودم اتفاقی اشنا شدم و هرشب که خوابم نمیومد میومدم میخوندم.ولی فکر کنم ۳ ساله عضو شدم.چندتا کاربریم ترکیده.الان ۲۷ سالمه😁

و خوبیش اینکه برای مجرد موندن تصمیم قطعی گرفتم😂

هوووراااا. منم چند ماه پیش سه سالم شد

مال شمام مبارکه 

من از ۹۶ اینجام اصلا با کسی نه دعوا کردم نه توهین نه دلخوری نه بی ادبانه صحبت کردم آخرشم ترکیدم  ...

نه نگو اینجا نباشه میمیرم 😞😭😭😭

منم چند ماهه هستم😂

😂😂

من از ۹۶ اینجام اصلا با کسی نه دعوا کردم نه توهین نه دلخوری نه بی ادبانه صحبت کردم آخرشم ترکیدم  ...

ممکنه کاربریت برگرده من یه بار ترکیدم برگردوندم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
نه نگو اینجا نباشه میمیرم 😞😭😭😭

منم معتادشم متاسفانه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
ممکنه کاربریت برگرده من یه بار ترکیدم برگردوندم

خدا کنه خیلی دوستش داشتم یه سری تاپیک خاطره و کارهای بامزه دخترم و شوهرم بود به عنوان یادگاری میخواستم بمونه