2777
2789
عنوان

من چی بپوشم کمک؟!!!!!!!!!!

385 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها این هفته دعوتیم یه سالن تو پاسداران دورهمی زنونه، اکثرا  پولدارن،همچین مراسمی تو این سطح نرفتم تا حالا، موندم من چی بپوشم، الان چی مده بظرتون، مدل مو ولباس و کفش، برای دختر ده دوازده ساله چی پیشنهاد میدید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای لختی بپوشی بادی بپوش با شلوار نود موهات هم اوتو کن بریز دورت یا ببند بالا اگه هم میخوای مانتو بپوشی 

مانتو مجلسی بپوش البته زیر یه شومیز مناسب بپوش شاید اونجا خواستی مانتو رو بیرون بیاری 

راستی خودت ۱۲ سالته یا دخترت ؟🤔

بستگی به ادماش داره ...ما یه سری داریم میرن ارایشگاه و خیلی قرتی میان دورهمی ...با لباسای ساتن 🤣🤣🤣تاکید و ساتن بودن دارن ها...یه سری هم داریم خیلی ساده هستن..ولی نکته مهم موهات حتما و حتما سشوار کشیده بشه...آرایشت خیلی زیاد نباشه..میتونی دامن با شومیز و کمربند و کفش بپوشی...یا شومیز و شلوار ...کت شلوار خیلی رسمیه نپوش اصلا مناسب نیست...میدی هم مناسبه...برای دخترتم دامن یا همون پیراهن کوتاه جوابه