دخترم سه سالشه.خیلی تب داره تو خونه تب سنج ندارم.ولی کف پاش خنکه چیکار کنم استامینوفن دادم ولی انگار زیاد تاثیری نداره الان چهار ساعت گڌشته و یه بار تازه الان دادم.تو هشت ماهگی تشنج کرده الان خیلی ترسیدم دست و پام داره میلرزه .خطرناکه اینکه کف پاش خنکه؟؟؟
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سیب رنده کن بده مثل اب روی اتیشه دستمال نمدار بزار شکمش
خوابیده هیچی نمیخوره ب زور بش سوپ دادم یه کم و اب
خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...
خطرناک نیست پسرمنم اینجوری تب میکنه پاشو ببر دکتر . تشنج کرده بعد تب سنج نداری؟؟؟؟ برای بچت حتما تب سنج و قطره استامینوفن توخونه نگه دار. بچه رو لخت کن زیر بغلهاشو یه طرف گردنشو سرشو کشاله رونشو با دستمال نمدار مدام خنک کن. هر چهارساعت یکبار بهش قطره استامینوفن بده
آره کنترل کن اگر حال تهوع نداره و غذا خورده شربت پروفن هم میتونی بدی
فقط استامینوفن تو خونه دارم .داروخونه الان تعطیله.حالت تهوع نداره ولی خیلی ناله میکنه و بیحاله همش دراز کشیده انگار وقتی پا میشه حالش بد میشه