2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چک زدم راهنماییم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم علایمی هم داری ؟ منم دو روز عقب انداختم و هیچ علایمی ندارم تست هم ندادم منتظر پریودی هستم یعنی ممکنه باردار باشم ؟ سر دخترم دو روز بعد از موعد بی بی چک مثل شما یه خاله محو انداخت گفتم چیزی نیست سه روز بعد دوباره بی بی زدم پر رنگ پر رنگ شد ان شاالله مال شما هم پر رنگ میشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
عزیزم علایمی هم داری ؟ منم دو روز عقب انداختم و هیچ علایمی ندارم تست هم ندادم منتظر پریودی هستم یعنی ...

نه عزیزم علائم خاصی ندارم 

ولی هنوز پریود نشدم

انشالله که باردار باشی عزیزم خبرش و به ما هم بده 

نه عزیزم علائم خاصی ندارم  ولی هنوز پریود نشدم انشالله که باردار باشی عزیزم خبرش و به ما هم ب ...

انشاله که نینی داری عزیزم 

منم دو روز بعد از موعد هاله انداخت 

حالا منتظرم دوباره فردا صبح بزنم ببینم چطور میشه

براتون دعا میکنم انشالله مامان شده باشی😍😍😍

بچه ها امروز پریود شدم 😔 چقدر دلم خوش بود  خیلی دلم شکست تروخدا دعام کنید

😞😞😞😞 آخی دقيق میفهمم حالت رو 

انشالله دامن هر کسی که منتظره سبز بشه و طعم مادر شدن رو بچشه من و شما هم همینطور