2777
2789

سلام خانومامن زمان آی یوآی خیلی ادیت شدم ودکتربهم گفت به خاطراینکه دهانه رحمت تنگ بوده اذیت شدی وتواینترنت هم که خوندم اونایی که دهانه رحمشون سفته طبیعی نمیتونن زایمان کنن ولی من ازسزارین میترسم دوست ندارم شکمم پاره بشه☹️ میخواستم بدونم کسی بوده دهانه رحمش تنگ باشه وطبیعی زایمان کرده باشه❤️

اره در اخر خودشم پاره شده و بعد بیست و پنج سال هنوز گاهی درد داره

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی نمیتونی نکن دوستم هر چی زور زد نتونست آخرش هم بچه اکسیژن کم آورد سز شد

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

سزارین اینقدر راحته که با طبیعی از زمین به آسمانه فرقشون، من تجربه زایمانوطبیعی نداشتم اما اطرافم زایمان طبیعی دیدم و با تجربه زایمان سزارین خودم فهمیدم که طبیعی در هر صورتی سخت و با عوارض هست

عزیزم دهانه رحم باید اندازه ای باشه ک سر و شونه های بچه عبور کنه  زمان های قدیم ک میگفتن فلانی ...

ولی من دلم نمیخوادسزارین امروزفیلمشودیدم موهای بدنم سیخ شدشکموپاره میکنن☹️البته اول خدابچه روبهم بده بعدغصه زایمان میخورم😅

وقتی نمیتونی نکن دوستم هر چی زور زد نتونست آخرش هم بچه اکسیژن کم آورد سز شد

من تنوزباردارنشدم گلم ولی اگریه روزی به امیدخداباردارشدم دیگه مجبورم سزارین کنم عزیزم

سرزاآل بریعنی چی🤔🤔

میگفتن جن اومد برد روحشو 

چون دهانه رحم کوچیک بود بچه نمیتونس دنیا بیاد و انقد درد میکشید ک دور از جون میمرد 

سزارین میدونی ینی چی ؟

ینی امدنه سزار.. پادشاه 

چون زن شاه یونانی دهانه رحمش کوچیک بوده و نمیتونسته بچه دنیا بیاره و یکی از پزشکا برا اولین بار مجبور میشه شکمو پاره کنه ..سزارین..

لایک نکن جون دل♥️🙏

اصلا زایمان طبیعی نکن.قشنگ برو سزاارینتو‌بکن بیااستراحتتو بکن

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه
سزارین اینقدر راحته که با طبیعی از زمین به آسمانه فرقشون، من تجربه زایمانوطبیعی نداشتم اما اطرافم زا ...

نمیدونم گلم ان شاالله همینطوری که میگی باشه ولی امروزفیلم سزارین دیدم ،دیدم شکم روپاره میکردن دلم ریش شد☹️شماخودتون سزارین بودید؟؟ چطوربود؟؟ البته اول واسم دعاکن مادربشم

نمیدونم گلم ان شاالله همینطوری که میگی باشه ولی امروزفیلم سزارین دیدم ،دیدم شکم روپاره میکردن دلم ری ...

عزیزم من دو بار سزارین شدم، با بیهوشی کامل، جای سزارین نموند فقط یه خط خیلی نازک کمرنگ و چون خودم پوستم سفیده اصلا پیدا نیست، بزور باید دقت کنی، شکم هم بسته به چاقی لاغری خودت قبل عمل داره، یعنی اگه قبل عمل خیلی چاق نبودی و بارداری با شکم خیلی بزرگ نداشتی شکم هم درنمی‌آید. کلا بعد عمل راحتی اما در طبیعی دیدم تا چهل روز رو باسن نمیتونند بشینند و کلی عوارض دیگه

عزیزم من دو بار سزارین شدم، با بیهوشی کامل، جای سزارین نموند فقط یه خط خیلی نازک کمرنگ و چون خودم پو ...

ولی میگن طبیعی خیلی خوبه درسته آدم اون موقع ادیت میشه ولی میگن خوبه نمیدونم والاشمااول دعاکن من مامان بشم بعدزایمانش توکل برخداهرچی شد