2777
2789

عصر هم یبار نوشتم ولی اروم نشدم دارم میمیرم ببخشید تکراری نوشتم،

بچه ها من و عشقم ۲۸سالمونه.

من یبار جداشدم.(اصلا رابطمون سواستفاده و جنسی نبوده ابدا)

من خیلی زود عصبی میشم ازکوره درمیرم خصلت خانوادگی😔😔ولی همه میگن فوق مهربونم.

ما یساله باهمیم،دوهفته پیش باهم دعوامون شد.مقصر بود ولی منم تند رفتم.بعدم تلفنو قطع کرد رفت بخوابه گفتم اگ خوابیدی دیگ تموم ،من دارم حرف میزنم چراقطع میکنی.گفت باید بخوابم.فردا و پس فرداش پیام داد درحد صبحت بخیر و شبت بخیر من جواب ندادم.و دیگه اونم پیام نداد تا ۱۰روز .

ولی با بچه ابجیم۱۷سالشه درارتباط بود و بهش میگف محاله رابطه ماتموم بشه.درست میشه همه چی.یه نقشه کشید بچه اجیم و منو اون همه دیدیم مثلا من بی اطلاع.چون خودشم بود عادی رفتار کردیم من یکم حالت قهر بود ولی نشد صحبتی کنیم راجب دعوامون.چون اقا عجله داشت بره پیش دوستاش.کلا همیشه دوست خانواده خواب مهم تر ازمنه.

شبش اومدیم خونه پیام دادم بهش ک چرا بامن اینجوری میکنی من دلم شکسته و اینا،جواب نداد،صبحش گفتم چرا جواب نمیدی گفت پیش دوستام بودم و ج داد،و خلاصه ۴روز میگذره،درجواب پیامش من پیام میدم،روز بعد سین میزنه،باز ج میدم ۱روز بعد سین میزنه.میدونید چی میگم دقیق یک پیام منو بعد۲۴ساعت سین میزنه.

بهش میگم از زندگیم برو بذار منتظرت نباشم میگ محاله رابطه منو تو تموم بشه،منو تو جدایی توکارمون نیست.دیشب زنگ زدم بهش،گفتم صبح پیام دادم بهت چراجوابمو ندادی چرا سین نمیزنی؟گفتم دلم خیلی گرفته حالم بده،البته گفتم گفتم بخاطر یه چیزی ،نگفتم بخاطر رابطه خودمون،

گفتم میایی پیشم،گف خونه دوستمم فقط۵دقیقه میتونم🙂گفتم باشه بیخیال،گف بعدا میام درخونتون ک نیمد.ساعت ۲شب ز زد ک‌چی شده نگرانتم گفتم هیچی بذار فردا حرف میزنیم.قطع کزد این پیامو داد و از دیشب اصلا پیداش نشد دیگه باز هییییییچ.😔😔😔ما شبوروزو باهم میحرفیدم چطور میتونه اینقدر بی تفاوت.چیکار کنم حالا؟؟؟؟😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم پیاماشو دیر جواب بده تا بفهمه چ قدر کارش بده 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

از مامانش میترسه؟😐

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
کامل خوندی؟

اره عزیزم

این مطمعنه هر رفتاری کنه تو هستی

ایندفعه گف این رابطه محاله تموم شه

بگو اگ یکی واسم ارزش قاعل نشه بلاتکلیفم کنه خیلی راحت بیرونش میکنم از زندگیم👋

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

ی کلمه فقط جوابشو میدی ، والا من بودمم دیگه به طرفم زیاد پیام نمیدادم ، خیلی بدم میاد وقتی من بیشتر بنویسمو طرف مقابل فقط با ی کلمه جوابمو بده ، خب قهر کردین درست ولی دیگه چخبره این همه مدت ، قهر فوقش باید ۱ روز باشه که اینم خیلیه

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹