2777
2789

سلام دوستان من خواهرم نزدیک 14 سالشه صورت طبیعیش خوشگله اصلا هم از ازدواج کردن خوشش نمیاد و یهش خاله هام به شوخی میگن عروست کنیم خوشش نمیاد ولی رو چند پسر که یازیگر یا خواننده ان کراش داره حواسشم به درسش هست و خدارو شکر خوبه ولی مامانم میگه این نباید اینطوری کنه بیرون از خونه یکم ریمل و رژ میزنه در حد طبیعی و کم با اینکه اعتماد به نفسم داره براش گوشیم نگرفتیم دوست پسر و از این حرفام نداره مجموعا با ادبه ولی مامانم اصلا خوشش نمیاد و گاهی به روش میاره نکن چرا اینطوریی و اینا من حس میکنم بخاطر سنشه نظر شما چیه این کارش خیلی بد نیست؟باعث دردسر و اینا نمیشه؟ درضمن خیلیم ازاد نیست یکم از موهاش بیرونه و تازه چند وقته ارایش میکنه ماسکم میزد بیرون که رژش معلوم نباشه به نظرتون بد نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوران بلوغه منم دوران بلوغ عاشق بازیگرهای خارجی خواننده ها بودم 😆😆🤣🤣🤣😂😂وااای همش میگفتم من با در پیتی ها دوست نمیشم فقط طرف من باید آدم معروف باشه ایما طبیعه

بنظرم تو سنشه.. دختر به این خوبی پشتش در بیا نزار مامانت اذیتش کنه با حرفاش

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
به نظر منم همینطور مامانم یکم حساسه میگه دختر به این سن چرا باید از چهره پسرای خارجی خوشش بیاد

مامان شما خودش از چهره‌ی پدرتون خوشش نیومده؟

آخه این چه حرفیه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش