2777
2789
عنوان

خواهشن میاین کمک ببینین بدن پسرم چی خورده ککه چیه دیگه خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
این جای ککه عزیزم زود لباساشو عوض کن ببرش حموم

این اصلااااا کک نیست خواهرم.

کک اونطوری تاول نمیزنه که تا چند روز بمونه یا داخلش اب جمع بشه.منو کک خیلی زده ولی اونطوری نمیشه

کک فقط بعداز خارش تاول میزنه اونم کوچیک بعدش خوب میشه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

فقط بخاطر خارشش کرم داد دکتر هیچی نگفت. برادرزاده من از پارسال اینطوری میشه. یعنی قبلا اینطوری نبو ...

اینم دوساله.پارسال بدون هیچ دارویی خوب شد امسال تاولاش بزرگ شد دکتر انتی بیوتیک داد گفت عفونت کرده همه خشک شدن از دیشب دوبا ه دارا میزنه

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونتونو سم بزنید کک  بیافته به جون خونه نمیره لباسا و پتوهایی ک روش بوده اینجوری شده سریع بشور و با سر ناخونت روی جای نیشش یه ضبدرد بزن و پماد بزن یه اسپری دور کننده حشراتم بگیر قبل خواب بزن به بدنش

یه دکتر پوست ببرش حتما ..ببین اگه کک نیش بزنه بخارونه بعد ۱۰دقیقه قرمزیش و تاولش میره ...

نیش ساس رو تجربه نداشتم ..ولی صد درصد کک نیس 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

الا بلا جای نیس ساس

چجور مطمئن شم ساس تو خونس چکاری انجام بدم عزیزم

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
این اصلااااا کک نیست خواهرم. کک اونطوری تاول نمیزنه که تا چند روز بمونه یا داخلش اب جمع بشه.منو کک ...

عزیزم ککه من خودمو کک میزنه اینجوری میشم وقتی حساسیت داشته باشی اینجوری میشی ادم تا چیزی ندونه به کسی نمیگه مطمئن باش! انقد نیش خوردم ک میدونم کدوم جای ککه کدوم پشه

اینم دوساله.پارسال بدون هیچ دارویی خوب شد امسال تاولاش بزرگ شد دکتر انتی بیوتیک داد گفت عفونت کرده ه ...

نمیدونم ماکه احتمال میدیم از پشه باشه چون موقع پیدا شدن پشه اونطوری میشه تا زمان سرد شدن هوا

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

این جای ککه عزیزم زود لباساشو عوض کن ببرش حموم

قبلا اینکارو کردم همه لباساش شستم الان واکسن زده نمیتونم

نمیدونم ماکه احتمال میدیم از پشه باشه چون موقع پیدا شدن پشه اونطوری میشه تا زمان سرد شدن هوا

خونمون پشه نیس اصلا نمیدونم والا ممنونم بازم از نظرت گلم

عزیزم ککه من خودمو کک میزنه اینجوری میشم وقتی حساسیت داشته باشی اینجوری میشی ادم تا چیزی ندونه به کس ...

والله منم نیش خوردم.

شوهرمم به نیشش حساسیت داره ولی این چیزی که من دیدم با تاول کک فرق داره.

چون خونه داداشم اصلا کک نداره و دخترش از بهار اینطوری میشه تا پاییز بعدش زمستون خوب میشه.

اگه کک باشه باید همیشه نیشش بزنه.

من این تاولهارو از برادر زادم دیدم که بهشون گفتم ما احتمالمون از پشه هست

خونتونو سم بزنید کک  بیافته به جون خونه نمیره لباسا و پتوهایی ک روش بوده اینجوری شده سریع بشور ...

حتما دنبال سم میرم فردا ازشون سوال کنم میدونن ج سمی بدن

خونمون پشه نیس اصلا نمیدونم والا ممنونم بازم از نظرت گلم

فقط ببخشید زمستونم اینطوری میشه؟

فقط ببخشید زمستونم اینطوری میشه؟

نه پارسالم فک کنم این موقع ها بود

نه پارسالم فک کنم این موقع ها بود

شما یک مدت کلا خونه رو حشره کش معمولی بزن شاید پشه هست متوجه نیستین شاید خوب شد.

فقط لطفا حداقل جوراب شلواری بپوشون نخاره چون جاش میمونه

شما یک مدت کلا خونه رو حشره کش معمولی بزن شاید پشه هست متوجه نیستین شاید خوب شد. فقط لطفا حداقل جور ...

اره از پارسال جاش مونده متاسفانه.الان همکاری میکنه نمیخارونه الان بهش شربت میدم