2777
2789
عنوان

اقدام بعد از بارداری شیمیایی

1082 بازدید | 16 پست

من ماه قبل تو ۵ هفته خونریزی کردم که دکتر گف سقط شده. ۱۲ روز خونریزی داشتم.از روز ۱۵ دوفامد خوردم .دو روز بعد قطع دوفامد پریود شدم یعنی امروز. میخواستم بدونم این ماه برم دکتر برای اقدام یا نه؟

فقط طولش نده.من ۷ماه جلوگیری کردم بعد سقطم.الان بیشتر از سه ساله اقدامم نمیشه.پشیمونم ک چرا بعد سقط انقد صبر کردم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد دوسال اقدام این اولین بارداریم بود که نشد😞

تغذیه تو درست کن.ماهایی ک سقط میکنیم معمولا اسپرم ممکنه ضعیف باشه.همسرت آز اسپرم داده؟

آره عزیزم هر دومون مشکل داریم

موز و خرنوب بده همسرت.میدونم گرونه ولی روزی دو تا موز اگه نشد روزی یکی موز بخوره.خرنوب بخر از عطاری دم کن روزی ی استکان ناشتا بخوره

موز و خرنوب بده همسرت.میدونم گرونه ولی روزی دو تا موز اگه نشد روزی یکی موز بخوره.خرنوب بخر از عطاری ...

اتفاقا موز و گرمیجات خیلی میخوره 

داروهای دکترشو میخوره

دارو گیاهیم میخوره نمیدونم خرنوب هم توش هست یا نه

اتفاقا موز و گرمیجات خیلی میخوره  داروهای دکترشو میخوره دارو گیاهیم میخوره نمیدونم خرنوب هم ت ...

خرنوب و سرچ کن ببین اگه نیس بخره بخوره.خدا خودش ب دلمون ی نگاه کنه