2777
2789
سلام خوبین. چرا تاپیک قفل کردین رفتین؟ من خیلی زندگیم با حرفای شما تغییر کرد

والا چی بگم عزیز دلم راستش زندگیم از این رو به اون رو شد دوس نداشتم با حال بدم الکی بهتون امید بدم اون وقتا کاملا حال دلم خوب بود ولی با برگشتنم به شهرستان و با خانواده شوهرم زندگی کردن زندگیمو جهنم کردن دوس نداشتم اصلا بیام تاپیک وقتی حال خودم مثبت نبود الکی به دیگران فتوا میدادم خدارو شکر که برات مفید بوده قشنگم

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
مطمئنی؟چه مدت بهش دست نزنیم...ممکنه ارزون شه؟

سکه رو باید طولانی مدت بهش دست نزنید مثلا ده سال .

اما مسکن مهر تو شهرستان بخر بده رهن واجاره

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم عزیز دلم راستش زندگیم از این رو به اون رو شد دوس نداشتم با حال بدم الکی بهتون امید بدم ا ...

انشالله همونجوری که حال بقیه رو خوب کردی حال دلت خوب بشه از اون زندونی نجات پیدا کنی واست دعا میکنم عزیزم

انشالله همونجوری که حال بقیه رو خوب کردی حال دلت خوب بشه از اون زندونی نجات پیدا کنی واست دعا میکنم ...

مرسی قشنگم واقعا ازت خیلی ممنونم که من یادت موندم و به فکرت افتادم واقعا از خدا میخوام حال دل همه خوب باشه مشکلای بیش از حد منم بلاخره تمومی پیدا کنه و یه روزی یه تاپیکی بزنم خیلی از اون قبلی بهتر😅

اسلامشهر جای رشد داره؟

آره...الان پیشرفت زیاد داشته ملک...تو یه سال شاید 300 400 میلیون بره روی ملک وقتی اوضاع بازار خوب باشه همین الانشم بالاشهرش بالای 2 میلیارد هست

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
تاکی خونه پدرشوهرت باید بمونی؟؟ 

بخدا خودمم نمیدونم دیونه شدم از همون اول قول دادن فقط سه ماه بهار باشه الان هر روز یه بهونه میارن باید پول پیش بدین باید کرایه بدین باید بهمون قرض بدین باید چیکار کنین در صورتی که اگر در جریان باشی شوهرم ورشکست شد و از بی پولی برگشتیم تو این جهنم بخدا ثنا هر روز خدا تو این خونه دعواس هین دیونن حالا نه فقط با من با همدیگه دعوا دارن بین دعوا هاشون منم قاطی میکنن خسته شدم واقعا به ارامش نیاز دارم میدونم خونه بده نیستن سه ساله میگن این خونه رو فرش کنین برای خودتون به این بهانه پول میگیرن ازمون ولی این بار کور خوندن شوهرم گفت یه ریالی ندارم اگه قراره کرایه ودیعه بدم میرم بیرون خونه میگیرم از بی پولی به اینجا پناه اوردم

بخدا خودمم نمیدونم دیونه شدم از همون اول قول دادن فقط سه ماه بهار باشه الان هر روز یه بهونه میارن با ...

خدا به دلت صبر بده حیف تو که با اینا افتادی. انشالله زودتر راحت شی. خیلی ناراحت شدم واست. خیلی حالت خوب بود حال همه ی اونایی که باهات توی تاپیک پیش میرفتن خوب بود. 

خدا به دلت صبر بده حیف تو که با اینا افتادی. انشالله زودتر راحت شی. خیلی ناراحت شدم واست. خیلی حالت ...

مرسی قشنگم نمیدونم گاهی میگم شاید یه امتحانه زندگی به این پستی بلندیاش قشنگه تا سختی نکشم پخته و با تجربه نمیشم ولی خدایش تو این سه ماه دور از جونم عین یه حیون باهام برخورد کردن یه شب نبوده بدون بالشت خیس خوابم ببره انشالله حال بچه های دیگه الانم خوب باشه و لاااقل اون تاپیک تونسته باشه زندگی یه نفرو تو این کره خاکی عوض کنه خیلی خوشحالم کردی با حرفات عزیزم