2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو باز خوبه من سرم تو گوشی سر شما که تو ما تحت بنده است ببینید کی تو گوشیم کی نیستم😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بگو اوکی من سرم توی گوشیه از ندید پدیدمه 

اینکه تو سرت توی ما تحت منه از چیه عزیزم؟

توی نی نی سایت یجوری رابطه جنسی رو عجیب و خجالت اور جلوه میدن که گاهی حس میکنم همه رو لک لک اوردن جدی جدی  

بگو شما ک ندید پدید نیستید پس چرا گوشی خریدید😂

یا بگو . ولی من سرم تو کار خودمه . خودشون دیگه میفهن باقیشو😂😂🤏🏻

پریدن از قفس که بال و پر نمی خواهد! عشق است بال پریدن ، همان که من دارممم🌈🤍
راست میگی🤭 اون موقع چیکار کنم چی بگم؟😂

بنظر من منطقی ترین کار اینه که صادقانه توضیح بدی که اره یه کار برای خودم دست و پا کردم و با دلیل اینکه سرم تو گوشیه اینه که دارم جواب مشتری میدم.الان دیگه اینقدر انلاین شاپ زیاده که اکثر ادما درک میکنن.کار بدی نمیکنی که از جواب دادن اذیت بشی.دمت هم گرم

آ قربون دهنت یه صلوات اگه خواستی واسه حاجت دلم بفرست💚