2777
2789
عنوان

واسه جهیزیه چه مارک های خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 46 پست
خب اگه بخوایی چیز خوب بگیری که یه عمر کار کنه باید پول خوبم بدی من بودم از چیزای دیگه ام می‌گذشتم مث ...

اون موقع که انقدر گرونی نبود هم کسی ده تا دست چینی نمی خرید چه برسه الان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون موقع که انقدر گرونی نبود هم کسی ده تا دست چینی نمی خرید چه برسه الان

والا دختر عمو من رفته 3 تا دست 18 تایی ظرف گرفته بعد برای ماشین ظرفشویی که واجبه نتونسته یا 7 تا تشک الان تشک دیگه استفاده نمیشه که خیلی اونم 7 تا 

مارک اسنوا یا پاناسونیک خوبن

ما یخچال فریزر اسنوا داریم خوبه دوستم ۱۰ سال پیش گرفته خیلیم سنگینش میکنه خدارو شکر هیچیش نشده

خالم ۶ سال پیش ال جی گرفت بعد ۴ سال یخسازش خراب شد اصلا درست بشو نیست قطعش پیدا نمیشه

واسه جهاز چه چیز های لاذمه

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
واسه جهاز چه چیز های لاذمه

میشه بگین که چیزی جا نمونه

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
ما یخچال فریزر اسنوا داریم خوبه دوستم ۱۰ سال پیش گرفته خیلیم سنگینش میکنه خدارو شکر هیچیش نشده خالم ...

اره آفرین منم همین میگم برم ار بانه بیارم اول ضمانت نامه ندارن بعد خدای نکرده خراب بشن قطعش گیر نمیاد

میشه بگین که چیزی جا نمونه

سعی کن اضافه نگیری چیزی بردار که کاربردیه مثلا سرخ کن و قهوه ساز وخیلی چیزای دیگه واجب نیست اگه پولت نمیرسه میتونی از ماشین ظرفشویی صرف نظر کنی اگه مهمونات خیلی زیاد نیستن نیاز نیست وسایل سر سفره رو زیاد برداری سرویس قابلمه یه سری بگیر

الان بانه و جوانرود پر از وسایل تقلبیه خصوصا اگه اشنا نداشته باشی خیلی ریسکه

اره واقعا