2777
2789
منافذ باز پوستم زیاده 

واسه منافذ باز فقططط یخ جواب میده ..بعد روتین ده دقیقه رو پوستت یخ بزار ظرف یه ماه خیلی خوب جواب میگیری..یا اگه توان مالی داری ازین کمپرس یخایی که بلاگرا تو روتین استفادن میکنن بگیر روزی یه رب بزار رو صورتت ..هم واسه تیرگی زیر چشم خوبه هم منافذو سریع جمع میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتت رو با صابون به هیچ عنوان نشور  ژل شستشوی صورت متناسب با پوست و تونر

پس چرا رفتم دکتر برا جوشام صابون گلیسیرینه داد

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست
واسه منافذ باز فقططط یخ جواب میده ..بعد روتین ده دقیقه رو پوستت یخ بزار ظرف یه ماه خیلی خوب جواب میگ ...

مرسی از راهنماییت حتما استفاده میکنم❤️

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اتفاقا همیشه با صابون میشورم🤦‍♀️ چه مارکی خوبه ؟

چه کار اشتباهی میکنی..ژل شستشو برند نوتروژینا من استفاده میکنم خیلی خوبه پوستم صاف کرده و جوش زیر پوستیامو نابود کرده خیلی راضیم ازش

واسه منافذ باز فقططط یخ جواب میده ..بعد روتین ده دقیقه رو پوستت یخ بزار ظرف یه ماه خیلی خوب جواب میگ ...

مستقیم باید گذاشت یا دورش پارچه گذاشت؟

بعد روتین منظورت بعد از شستن صورت با ژل و قبل تونر ؟

مستقیم باید گذاشت یا دورش پارچه گذاشت؟ بعد روتین منظورت بعد از شستن صورت با ژل و قبل تونر ؟

نه تو پارچه بزار...عاره اول پوستت با شوینده بشور بعد تونر بزن بعد آبرسان بعدم این کمپرس یخ بزار بعد مرطوب بزن ..من خودم خیلی جواب گرفتم 

اتفاق از وقتی با صابون میشورم چربی صورتمو گرفته

عزیزم  صابون هم چربیو میگیره  هم آب پوستو خشک میکنه بعدم پوستت خشک میکنه و مستعد چروک میکنه پوستتو..عصن استفاده نکن بندازش دور