2777
2789

اولش به زور منو مجبور به ازدواج با شوهرم کرد

حالا به زور میخواد طلاقمو بگیره

روانیه

به خدا روانیه

من دیگه نمیدونم باهاش چیکار کنم

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا دستتو نمیگیره ببرتت دادگاه برای طلاق . 

خیلی کار بلده هی حرف به این و اون میبره 

اینقدر از اینکه باهاش درددل کردم پشیمونم که نگو

میخواد از همینا سو استفاده کنه بره به شوهرم بگه

خدا از رو زمین برش داره یک روز خوش نداشتم از دسشتش

خیلی کار بلده هی حرف به این و اون میبره  اینقدر از اینکه باهاش درددل کردم پشیمونم که نگو میخو ...

یک بار برای همیشه باهاش اتمام حجت کن . بدونه سودی از این حرفها نمیبره ول میکنه . تهش چی میخواد ؟ برگردی پیشش؟

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یک بار برای همیشه باهاش اتمام حجت کن . بدونه سودی از این حرفها نمیبره ول میکنه . تهش چی میخواد ؟ برگ ...

نه حالا که میدونه شوهرم رو درست نشناخته میخواد یه اعتراف زبونی ازم بگیره که من گفتم طلاق بگیر خودت نخواستی 

بعد ها هر اتفاقی افتاد بگه خودت نخواستی دیگه 

خدا لعنتش کنه یه روز قبل عقدم التماسش میکردم میگفتن به هم بزنین میگفت خوشبختت میکنه مینویسم امضا میدم 

الان میگه به من چه

رابطه ام با دوست صمیمیم رو هم به هم زده دوستم بهم گفت دروغ گو

کسی که اینهمه سال باهاش درددل میکردم

کاش بمیره کاش بمیره

نه حالا که میدونه شوهرم رو درست نشناخته میخواد یه اعتراف زبونی ازم بگیره که من گفتم طلاق بگیر خودت ن ...

امیدوارم قبل از اینکه دیر بشه بفهم جه ضلمی در حق خودش و تو میکنه . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد