خیلی دردمی کشه گفتن نهایت دوسه مابیشتردوم نمی یاره من چیکارکنم 😭😭چقدرسخته ذره ذره مردن...دعاکنیدخدابهش رحم کنه ...هرختم و دعایی بگین خوندم...اثرنداشت خداببخشدش ...چرابایدادم بااین همه زجربمیره...؟!!!!؟؟؟
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خیلی از کسانی که زجر میکشن وابستگی دارن و نمیتونن از دنیا برن یا خودشون به کسی وابستن یا کسی ...
چی بگم من فقط مادرمو دارم پدرم فوت شده ..خودشم بعدسالها تازه می خواست باارامش زندگی کنه ....والامال و ثروتی هم نداره ...
آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد
عزیز دلم، دلم واسه خودت و مادرت کباب شد، کاس میتونستم کمکی کنم🥲🥲🥲 فقط برات دعا میکنم که خدا تو و ...
مرسی عزیزم اسمش فاطمه است بگو خدایابیشتراز این زجرش نده 😭😭😭😭
خدا ب دلت آرامش بده عزیزم توکل کن ب خدا یکی از آشناهای ما دکترا جوابش کردن گفتن ۶ ماه ...
بیماریش چی بود؟!خداروشکر
مرسی عزیزم اسمش فاطمه است بگو خدایابیشتراز این زجرش نده 😭😭😭😭
الهی که خانوم فاطمه زهرا فقط کمکش کنه🥲🥲🥲 حق داری عزیزم، واقعا سخته، خاله منم از سرطان مغز استخوان فوت کرد، من تا لحظات اخر پیشش بودم و دردش رو دیدم، خدا فقط بهتون قدرت و ارامش بده الهی
ممنونم از همتون ....لطفا دعاکنیدبه بهترین شکل ممکن این دوره طی بشه دیگه جونی برام نمونده😭😭😭
قبل عیدچندبارخلط خونی بعدسرفه ...ازعیدهم این بیمارستان و اون بیمارستان ریش اب می یاره درداستخوان شدید...غذاهم نمی تونه بخوره....پوست و استخون...ازیه زن ۸۰کیلویی ۴۰کیلونمونده
ممنونم از همتون ....لطفا دعاکنیدبه بهترین شکل ممکن این دوره طی بشه دیگه جونی برام نمونده😭😭😭
سلام خواهرم یک درمانی هست هم علمی هست هم جدید هست و خیلی از بیمارهای سرطانی هم کنار درمانشان انجام دادن و نتیجه گرفتن به اسم هامیوپاتی،می تونید برای مادرتون انجام بدید،البته فقط برای سرطان نیست برای یک طیف بزرگ از بیماری ها جواب می ده،من یک دکتر خوب می شناسم براتون می ذارم،ان شاءالله که براتون مفید باشه
دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.