2777
2789

پایه چندم؟

هوش کمپلکس بخر 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش بگو و تاکید کن فقط تستایی ک مطمئنه رو بزنه بخاطر نمره منفی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
ششم خریدم دیگه امتحان نزدیکه آخر هفته اس

دوباره بشین باهاش کار کن 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

مشکل اصلیش همینه هر چی به دستش میاد میزنه

کارنامه ازمونشو بذار جلوش بگو  

حدودی درصداشون بدون نمره منفی بهش بگو ک بفهمه چقد باعث افت خودش میشه با این کارش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
روش محاسبه اش چطوریه  بلد نیستم ترازشو حساب کنم

تراز نه درصد عزیزم

ی تناسب ببند تعداد سوالات درست  به کل سوالات اون درس×۱۰۰٪

خوب اینجچوری تاثیر نمره منفی را چطوری حساب کنم

درصدی ک خود کارنامه زده با تاثیره