love_you مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 عنوان افسردگی امتحانات😂 | مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 24 پست وایی افسردگی گرفتم بخدااااهی درس درس درس درس دیگ تا حدی شدع ک دو س ساعت بدون وقفه و بدون دلیل زار زار گریع میکنمحوصله کسیو ندارمیکی حرف میزنه میخام بزنم پا.رش کنممممچ کنم من ک افسردگی گرفتم؟ هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️ 1401/03/22 | 02:19 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 وات د فقط پرسیدم چون خودم با درسای نخونده هم انقدر تحت فشار نیستم هیچی فقط درس اخر دنیا نیس ... ن خو من واقن خاستم دلیلم رو بگم چون چن جا گفتم کلاس چندمم هی بهم میگن کوچولو بهم برمیخوره😂 هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 اوه هشتمی بزا بیای دبیرستان دوازدهم بشی بهت میگم امتحانات پشت هم چیه😑😑یه دورمیان ترم میدی تموم نشد ... من شکر بخورم بیام دبیرستان😂 هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 این روزاهم تموم میشه ازش لذت ببر فعلا این روزاتونو قدر بدونید سختی های زندگی مونده که ... از این روزای پر امتحان لذت ببرم خسته شدم دیگ واقندوراولشم نمیرسم کامل بخونم😂💔 هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
fearlessbbh عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 13704 هشتمم میدونم کوچیکم میدونم جام اینجا نیس ولی حصلم سر میرع با دوستامم رابطه ای ندرم منو نگا کنی کلی چرتو پرت تاپیک زدمدوستی ندارم اینجا میامخوشبختانه یسری حیوون یجوری یادم دادن ک میام پیش غریبه ها ولی دوستی نمیخوام داشته باشمتوام راحت باشفقط بعضی تاپیکارو باز نکن همین^^
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 امتحانای شما کی شروع شد ؟ کی تموم میشه ؟ ببخشید سوال میپرسم ۳/۳شروع شد۲۴/۳تمومهههههدیگ تمومههه😂😍 هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 منو نگا کنی کلی چرتو پرت تاپیک زدم دوستی ندارم اینجا میام خوشبختانه یسری حیوون یجوری یادم د ... کاش اینجور دوستایی نبودن🙂🤝🏼واقن ممنون♥️ هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 از این روزای پر امتحان لذت ببرم خسته شدم دیگ واقن کلا مگه چندتا درسهچقدر سخت می گیریمیدونی چیه یه سری تو مدرسه شروع میکنن به آه وناله بقیه هم فکر میکنن باید آه وناله کنن.آره از این روزات لذت ببر چون کلا تا لیسانس شانزده سال بیشتر نیستبعدش تازه اصل زندگی شروع میشه . هزار جور گرفتاریمثلا با هزار جورآدم باید سروکله بزنی دوزار پول دربیاری به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا
mahyaa_mahya عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 15229 تا راهنمایی هستی لذت ببر از زندگیت زرشک پلو نیستید. نمیتوان برایتان مرغ
love_you مدیر استارتر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 106 کلا مگه چندتا درسه چقدر سخت می گیری میدونی چیه یه سری تو مدرسه شروع میکنن به آه وناله بقیه هم فکر ... ۱۷تا درسعععععع🙄زبادع وقت کمه مجبورم فشرده بخونم حتی وقت اینم ندارمدکتر مامانم هی میگ بیا ببرمت دکتر منم ک وقت ندارمنمیرم😐😅 هیه قشنگم سَن خوبانگ سَن دریس دیرنگ🤝🏼😂جان عزیزت تا نگفتم لایک نکن😐😐🚶🏻♀️
مادراردیبهشت۹۶ عضویت: 1395/06/11 تعداد پست: 1063 ۱۷تا درسعععععع🙄 زبادع وقت کمه مجبورم فشرده بخونم حتی وقت اینم ندارمدکتر مامانم هی م ... در طول سال نخوندی که جمع شدهکلا درس ها رو اگر یک بار بخونی دور دوم راحت تر میشهبابا تو زندگیتون تو این سن فقط یه درس خوندن دارید اونم ناله می کنید؟پس فردا مملکت رو شماها قراره بچرخونید درست درس بخونید دکتر ،مهندس و ... درست حسابی بشید. به امید آرامش داشتن همه آدمهای دنیا