2777
2789
عنوان

پول تو جیبی ماهانه برای نوجوان ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3188 بازدید | 36 پست
من ۲۷ سالمه واسه دوستم دارم میپرسم😅 منظورت ۱و نیم ملیونه؟

اهان .اره یک ونیم میلیون 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
من خواهر دوستم به دخترش ماهی ۲۵۰ میده ۱۳ ۱۴ سالشه کم نیس به نظرتون؟

خیلی کمه خیلیی

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو یه تاپیک میخوندم زن متاهل ۳۰۰ میگیره ۸۰۰ میگیره 😶

اخه ۳۰۰ چی میدن؟ مانتو کمه کمه ۵۰۰ تومنه..شاید دلت خواس یهو یه مانتو بخری..

من شوهرم وضع مالی بد نیس خوبم نیس..خیلی معمولیه باز تا جایی که بتونه جیبمو خالی نمیزاره هیچوقت

🖤
اخه ۳۰۰ چی میدن؟ مانتو کمه کمه ۵۰۰ تومنه..شاید دلت خواس یهو یه مانتو بخری.. من شوهرم وضع مالی بد نی ...

نه لباس و لوازم ارایش و اینارو خودشون میخرن فقط براب اینکه تو کیفت باشه و اینه به عنوان پس انداز مثلا

کاربری دست دو نفره

تو ذهنم بود این😂😂

بنطرتون برا دختر ۱۸ ساله چقد بسه؟

من ۷۰۰ میگیرم ولی کمه بنظرم 

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
گفت  یک و نیم ملیون دهنم چسبید کف اسفالت

تازه گفت اگه بیشتر خریدا با پدرو مادر باشه 😐😂 من دخترم 16 سالشه پول تو جیبی ثابت نمیدم از کجا افتاد میدم. دخترا هم قرتی خودت بهتر میدونی هر ماه هم لباس جدید نیخریم. مگه چقدر حقوق داریم یک و نیم پول به بچه بدم