2777
2789
عنوان

معجزه من

280 بازدید | 10 پست

سلام به همه خواهراي گل 

اومدم داستان ٨سال ناباروري رو بگم 

من ٢٦سالمه زود ازدواج كردم 

٨سال درگير دارو درمان ،بودم كلي دارو خوردم اخرم مشخص شد همسرم مشكل داشت چون نميومد ازمايش 

٢سال پيگير بود بعد يكسال سنو كرد مشخص شد واريكوسل داره 

اسپرمش افتضاح بود ٢٨ميليون بود

كلي دارو خورد اين چندوقتو ٦ماه بعدش ازمايش داد 

اسپرمش شد ٦ميليون 🥺🥺

دكتر گفت هيچ راهي بجز ivfنيست حتي iuiنميشه چون ٩٨درصدش انرماله 

كسايي كه ازمايش دادن همسراشون ميدونن اين حرفا يني نااميدي خالص 

يني تقريبا يك هفته پيش دكتر نااميدمون كرد 

حالا...

من،زهره،٢٦ساله،با ٨سال سابقه ناباروري بدون هيچ اميدي ٦هفته و ٢روز حامله ام 

سنو نرمال،قلب تشكيل شده،ضربانم داره 😔😔

خداي من،خداي تو،خداي ما،خداي نشدنهاي شدني ست 💜

هيچ وقت نااميد نشيد ،فقط بسپريد ب خودش و حكمتش 

لطفا اگه امكانش بود يه صلوات براي سلامتي كنجدم بفرست🌹💋

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

خدایا شکرت

ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیاد

حس و حالتو خریدارم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت ان شاءالله صحیح و سالم به دنیا بیاد حس و حالتو خریدارم

دورت بگردم انقدر تو شوك هستيم ك هركس زنگ ميزنه از نزديكامون تبريك ميگه دوتايي گريه ميكنيم 

از ته قلبم برا هركس كه ارزوشه اين حسو حالو ميخوام 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

خداروشکر هزار بار

عزيزدلمي 💜

دورت بگردم انقدر تو شوك هستيم ك هركس زنگ ميزنه از نزديكامون تبريك ميگه دوتايي گريه ميكنيم  از ...

فدات عزیزم

الهی😍

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره.

آمین

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
دعا کن خدا فرزند به ماهم عطاکنه

خدامون خدای خیلی خوبیه بموقعش و به وقتش معجزه هاشو نشون میده 

برات از صمیم قلبم دعا میکنم