سلام شبتون بخیر من یک هفته هست از تخمک گذاریم میگذره یه فولیکول ازاد کردم ولی همچنان درد زیر شکم و کمر دارم دلیلش چیه همین تخمک گذاری یا چی در ضمن عفونت هم ندارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم میدونستم دوست داری اینو بشنوی 😄انشالله که واقعا باردار باشی چند وقته اقدامی
قربونت بشم مرسی نباشمم ولی خوشحال شدم دوساله اقدامم pCO بودم به لطف خدا خود به خود از بین رفته و یه فولیکول به اندازه ۱۸ دارم حالا مونده به خدا اصلا دردمم کم نمیشه هیچ زیادم میشه
از کجا فهمیدی فولی داری این ماه یعنی چرا رفتی سونو
اخه پنج ماه پیش رفته بودم دکتر بعد دیدم هیچ اثری نداره نه پریود میشم نه باردار و خیلی درد داشتم تو سینه هام انگار زهر داشت به اصرار خیلی زیاد خواهرم پروژسترون گرفتم زدم بعدش دیدم خیلی درد داذم انگار تخمدانانم داره سوراخ میشه بازم به اصرار خواهرم دکتر که دیدم از بین رفته و فولی دارم