2777
2789
عنوان

خانوما یه لحضه لطفا

91 بازدید | 18 پست

سلام شبتون بخیر من یک هفته هست از تخمک گذاریم میگذره یه فولیکول ازاد کردم ولی همچنان درد زیر شکم و کمر دارم دلیلش چیه همین تخمک گذاری یا چی در ضمن عفونت هم ندارم 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااییی 😁😁😁😁 با حرفت خوشحالم کردی دلم میخواست اینو بشنوم 😂😂😂😂😂😂🤩🤩😂

عزیزم منم میدونستم دوست داری اینو بشنوی 😄انشالله که واقعا باردار باشی 

چند وقته اقدامی 

خدایا شکرت
عیب نداره 😂

اخه یه بارم اشتباه زدم بعد یکی عین شما گفت ولی حواسمو جمع کردم اونطوری نزنم دوباره نوشتم دستت درد نکنه عوضش یادم میمونه😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم منم میدونستم دوست داری اینو بشنوی 😄انشالله که واقعا باردار باشی  چند وقته اقدامی

قربونت بشم مرسی نباشمم ولی خوشحال شدم دوساله اقدامم pCO بودم به لطف خدا خود به خود از بین رفته و یه فولیکول به اندازه ۱۸ دارم حالا مونده به خدا اصلا دردمم کم نمیشه هیچ زیادم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت بشم مرسی نباشمم ولی خوشحال شدم دوساله اقدامم pCO بودم به لطف خدا خود به خود از بین رفته و یه ...

احتمالش خیلی زیاده باردار باشی پس حتما تقریبا یک هفته دیگه موعدت هست ؟ 

من ک هرماه فولی دارم و نمیشم چی بگم 😂هروقت خدا صلاح بدونه به ما هم میده

خدایا شکرت
احتمالش خیلی زیاده باردار باشی پس حتما تقریبا یک هفته دیگه موعدت هست ؟  من ک هرماه فولی دارم و ...

نه فکر نکنم موعدم اونموقع باشه چون من خودم پریود نمیشم با امپول شدم حالا نمیدونم دوباره بشم یا نه هر سال یه بار میشم میگم که انگار معجزه بود برام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احتمالش خیلی زیاده باردار باشی پس حتما تقریبا یک هفته دیگه موعدت هست ؟  من ک هرماه فولی دارم و ...

انشالله که صلاح میدونه هم به تو هم به من وهم به همه منتظرا میده الهی امین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه فکر نکنم موعدم اونموقع باشه چون من خودم پریود نمیشم با امپول شدم حالا نمیدونم دوباره بشم یا نه هر ...

از کجا فهمیدی فولی داری این ماه یعنی چرا رفتی سونو

خدایا شکرت
از کجا فهمیدی فولی داری این ماه یعنی چرا رفتی سونو

اخه پنج ماه پیش رفته بودم دکتر بعد دیدم هیچ اثری نداره نه پریود میشم نه باردار و خیلی درد داشتم تو سینه هام انگار زهر داشت به اصرار خیلی زیاد خواهرم پروژسترون گرفتم زدم بعدش دیدم خیلی درد داذم انگار تخمدانانم داره سوراخ میشه بازم به اصرار خواهرم دکتر که دیدم از بین رفته و فولی دارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40