2777
2789
عنوان

بچه ها چرا من اولویت کسی نیستم؟

672 بازدید | 12 پست

۲۲ سالمه نگید بچه ای که این حرفا رو میزنی ولی چرا من اولویت کسی نیستم، دیدید بعضیا هستن واسه همه خیلی مهمن و همه بهشون احترام میزارن و دوستشون دارن ،،،من چرا جزو اونا نیستم ؟همیشه من انتخاب دومم برا همه هیچکس بهم اهمیت نمیده فقط دوست دارم بدونم اولویت یه نفر بودن چطوریه

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

چون اول باید خودت به خودت احترام بذاری و اولویتت خودت باشه ، دیگران هم از خودت یاد میگیرن چطور باهات رفتار کنن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اول باید خودت به خودت احترام بذاری و اولویتت خودت باشه ، دیگران هم از خودت یاد میگیرن چطور باهات ...

راست میگی من یاد نگرفتم خودمو دوست داشته باشم

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
درک میکنم حستو منم همینم

برام مهم نیست ها هرجور شده سعی میکنم یکم تو چشم بیام ولی بعضی وقتا زیادی ناراحتم میکنه 

راست میگی من یاد نگرفتم خودمو دوست داشته باشم

پس تلاش کن از این به بعد خودت رو دوست داشته باشی

مطمئن باش دیگران هم خیلی بهت احترام میذارن و دوست دارن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

برام مهم نیست ها هرجور شده سعی میکنم یکم تو چشم بیام ولی بعضی وقتا زیادی ناراحتم میکنه 

چون اونیک تلاش میکنه ب چشم بیاد بدتر از چشم میفته

علایق خودت راحتی خودت باید اول ب چشمت بیاد مهم نیس بقیه خوششون بیاد یا نه تو خودت باید خودتو تایید کنی. بخودت نزدیک شی عاشق خودت شی

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
پس تلاش کن از این به بعد خودت رو دوست داشته باشی مطمئن باش دیگران هم خیلی بهت احترام میذارن و دوست ...

دارم سعی خودمو میکنم برام دعا کن 

من اونی ام که همیشه تو اولویت خانواده و کسایی که دوسش داشتن بوده و اصلا قشنگ نیست 

چون باعث شده یه آدم خود شیفته و تندخو بشم 

اگه کاری بر خلاف میلم پیش بره همه جارو بهم بریزم 

خوبی کسی نبینم در کل آدم ناسپاسی میشی 

دلشوره ما بود دل آرام جهان شد

واقعا حستو درک میکنم خیلی بده

مثلا تو رفاقت نفر اول اون دوستی نیستی همیشه کسی هستی که نادیده گرفته میشی 

و تو چیزای دیگم حتی این اتفاق میوفته ولی باید کنار بیای باهاش چون آخر سر تنها کسی که آدم میتونه کمک بگیره ازش خودشه