2777
2789

😖

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یا خدا چی شده؟

به حدی عصبیم  ک میتونم ادم بکشم 

الان ک‌جیزی نشده  ولی از عصری یاد خوههر شوهر.... افتادم و حرفا ووکاراش دارم از حرص منفجر میشم عصبانیتم فروکش نمیکنه واقعا ارامشو از خودم گرفتم ولی نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم 

به حدی عصبیم  ک میتونم ادم بکشم  الان ک‌جیزی نشده  ولی از عصری یاد خوههر شوهر.... اف ...

بی نهایت درکت میکنم به خاطر اینه که جوابشون رو نمیدم وقتی حرفشون رو میزنن میرن میشینیم تا یه ماه خودخوری میکنیم

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
بی نهایت درکت میکنم به خاطر اینه که جوابشون رو نمیدم وقتی حرفشون رو میزنن میرن میشینیم تا یه ماه خود ...

کاشمن یماه بود دو ساله  خودخوری میکنم 

چون بدترین حرف ممکن  رو خواهرشوهرم زد و من حتی یکبتر هم نگفتم چرا گفتیر ولی دوساله باهاش حرف نمیزنم اما دلم خنک نشده  حتی شوهرمم باهاش حرف نمیزنه  ولی چون  هیچی بهش نگفتیم  هر روز عصبانی تر میشم کاش یکی بود حافظه مو پاک میکرد 

کاشمن یماه بود دو ساله  خودخوری میکنم  چون بدترین حرف ممکن  رو خواهرشوهرم زد و من حت ...

درست عین منی ولی سعی کن فراموش کنی سخته ولی چاره دیگه ای نداریم وگرنه میشی یکی مثل من بیماری قلبی میگیری وقرص اعصاب میخوری

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
@_نیکی_niki_   @کاپ_کیک_عصبانی    

☹😡😞🥺🥲

ی همچی حالتی☹😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|