مامانشو اجیش اینو فالو دارن ولی اصن فعال نی حتی پیام هم نخونده به طور ناشناس دادم که مثلا از پستام حمایت کنیدو اینا که ببینم میاد انلاین شه که نشد هبچکس راه حل نداره تو فضای مجازی بشه پیداش کرد یعنی ممکنه تو فیس بوک باشه؟کلاب هاوس که پیداش نکردم🤦 ذهنم درگیره نزدیک یه ساله که درمورد من میپرسن میخوان بیان خاستگاری طرف فامیلا زن داییمه دوبار دورادور دیدمش هیچی ازش نمیدونم ولی اون انگار امار کله منو دراورده
شاید این پیجش از دسترسش خارج شده از طریق مادر و خواهرش نمیتونی پیداش کنی؟ شایدم کلا یه پیج فیک دار ...
اره خیلی شیطونه بعیذ نیس ولی ازایناس که هیچی واسش مهم نیستا یعنی بااین که ننه اش فالوش داره ولی اون کلا ۷تارو فالو کرده ها اما یکیشون یه پیج بدیه که قفله هرکسیو اکسپت نمیکنه ولی مشخصه خوب نیس گفتم خوبه خجالت نمیکشه.نه مامانش فقط همینو فالو داره خیلی دلم میخواد پیداش کنم یعنی چیکار کنم تو کلاب هاوس اگه شمارشو سیو داشته باشم میاره برام؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.