کسی هست بچه اش تا ده ماهگی نه دس دسی بلد باشه نه بای بای نه چیزی بگید بده بهتون بده نه توپ بگید بنداز تو سبد بندازه نه سینه خیز رفته باشه و نه چاردست و پا اما دست بگیره به تختش بلند بشه؟ اما سالم باشه؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر منم خیلی تنبل بود تا یازده ماهگی هیچ کاری نمیکرد ،تو یازده ماهگی نشسته میرفت همه جا خیلی با مزه بود تو ۱۷ماهگی هم بلند شد و راه رفت ،الان هم ۳ونیم سالشه به گرد پاش نمیرسم😂😂😂
از نظر حرکتی چون بلند میشه میایسته مشکلی نداره باید بقیه کارهاش بررسی بشه نمیشه با چندتا حرکت نظر ...
این کاراوکه گفتم نمیکنه اما وسایل و اسباب بازیاش میشناسه اسمشون میگم فورا نگاهشون میکنه یا تو اتاق باشه با روروئک میدوه تو اتاق نگاهشون میکنه. دالی بازی بلده . تقلید چیزای دیگه داره. ارتباط چشمیش خیلی خوبه میخنده. قایم موشک بازی میکنیم میاد پیدامون میکنه اما اون کارایی که نوشتم هیچ کدوم انجام نمیده
پس سالمه دیگه بچه ها همینن عزیزم پسر منم تا سه ماه گردن نمیگرفت جاریمم تمام عیب و ننگها دنیا رو به ...
پس چرا دس دسی و بای بای نمیکنه. توپ نمیندازه تو سبد میگم چیزی بده نمیده😭 البته اقرار میکنم خیلی کم باهاش کار کردم. تقریبا دو هفته هست دس دسی کار میکنم روزی یکی دو دقیقه . بای بای کمتر از این. توپ تو سبد و بده هم دو سه روزه دارم میگم بهش. اما هیچ پیشرفتی نمیبینم که دلم گرم بشه