2777
2789

مثلااز ی نفرخوشم میاد ولی وقتی حس میکنم سعی میکنه بهم نزدیک شه اونوقت دیگ ازش خوشم نمیاد یعنی تا میفهمم بهم حسی داره یا پیشنهاد میده یا ی ذره جدی بهش فکر کنم حس بدی بهش دارم ولی تا قبلش بهش کراش داشتم همیجوری نمیزارم کسی باهام صمیمی شه 

🍃برای خودت همه چیز باش☄🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بدم میاد 

تنها یک درمان قطعی وجود دارد و آن الکل است و تنها یک درمان قطعی و همیشگی می تواند وجود داشته باشد و آن ماری است. ماری مرا ترک کرده و دیگر برنمیگردد. حالا هم دلقلکی که به می خوارگی بیفتد زودتر از یک شیروانی ساز مست سقوط میکند.                                 عقاید یک دلقک📚 

اعتماد بنفست پایینه خودت رو لایق دوست داشتن نمیبینی روی عزت نفست کار کن

خداوند متعال در قرآن به قلم قسم یاد کرد.پس نوشتن خیلی خیلی ارزش دارد وکارساز است.پس آرزوهایت را بنویس تا به آنها برسی...دردها وغمها وخشمهایت را بنویس وبه آب روان بینداز تا از آنها رهایی یابی.برای غلبه بر تنبلی برنامه ها وکارهایت را بنویس و به انها عمل کن و.....و به زودی  روزی خواهد آمد که خواهی دید قلم برایت معجزه کرده و زندگیت متحول شده است.☀روان شناس هستم☀

اتفاقا من می خواستم بگم از اعتماد به نفس و خود بزرگ بینی بالاشه !!!!

استارتر احتمالا از اون دختراس که منتظر شاهزاده سوار بر اسب سفیده 

اینو میدونم دارم سعی میکنم خودمو بیشتر دوست داشته باشم 

🍃برای خودت همه چیز باش☄🌟