2777
2789
عنوان

من ای که بخاطر ی مگس گریه کردم

315 بازدید | 27 پست

در حیاط باز گذاشتم ک هوا متعادل بشه بعد یدونه ازین مگس های گنده خییییلی گنده اومد تو  . مث دیوونه ها تن تن پرواززز کرد اصلانم یجا ننشست منتظر بودم بشینه با پشه کش بزنم بهش . بعد بچم خاب بود هی میومد میشست رو سر صورتش خیلی حرصم درومد دیدم نمیشه بکشمش گریه م گرفت صدای بلندی ام داره ک نگممم 

الان تقریبا دوساعتی میشه اومده تو و فقطم بی وقفه پرواز میکنه حالمو خیلی بد کرده عصبی شدم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

وای بکشش بابا😂😂😂

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مگس کش بیوفت دنبالش

نره غول

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

🤣🤣🤣🤣

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
زبانم از سخن گفتن...نه ببخشید...انگشتانم از کامنت گذاشتن قاصر است

برای اسم نسرین چ رنگی میبینی گلم؟☺️

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

عزیزم یه مگسه چرا گریه میکنی بالاخره که یجا میشینه با مگس کش میزنی تو سرش راحت میشی 

من شب زنبور اومد تو اتاقم نیشم زد از خواب بیدار شدم بعد فکر میکردم عنکبوتی چیزی نیش زده پنج ساعت دنبال عنکبوت میگشتم😂

درو پنجره ها رو باز بذار سعی کن با مگس کش به بیرون هدایتش کنی البته کاش وقتی هوا روشن بود اینکارو میکردی زودتر میرفت بیرون یا میتونی چراغای حیاطو روشن کنی چراغای خونه رو خاموش مگس میره دنبال چراغ

وای بکشش بابا😂😂😂

بخدا نمیشینه یجا دیگ کم کم میخام خود زنی کنم

رو هوا میاد یکم میشینه رو پسرم فرار میکنه

درو باز کن بلافاصله میره بیدون نیاز به گرفتن جونشم نیست😂

کردم نرف هیچ یکی دیگم اومد ولی کوچولو ب چشم نمیاد