2777
2789
عنوان

بتا مشکوک

925 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من موعد پریودم چهار روز دیگه هست دیروز دوتا بی بی چک با مارک های مختلف استفاده کردم زیر سه دقیقه مثبت بود امروز آزمایش خونم بتا 20 بود ماما گفت منفیه حتی نگفت مشکوکه بنظر شماهم منفیه؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید رنج ازمایشگاه رو نگاه کنی بعضی ها بالای ده می گن مشکوکه

ماما خودش آزمایش کرد فقط گفت 20هست باید 200باشه پس منفیه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خب صبر کن تا روز موعد یا حداقل دو روز بعدش بهتره جواب دقیق تره

استرس دارم نتونستم تاپیک نزنم 

استارتر عزیزم خیلی معذرت می خوام یه سوال داشتم تاپیک زدم کسی جواب نداد 😔 کسی می دونه کیست نئو پلاستیک چیه؟

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
استرس دارم نتونستم تاپیک نزنم 

درک میکنم 

مراقب خودت باش ولی قبل موعد پری هیچ کاری نکن دیگه نه بیبی بزن ن آزمایش خون بده سعی کن این چن روز هم تو آرامش بگذرونی احتمال خیلی زیاد درد پری هم شروع میشه ناامید نشو ولی من خودم دو روز بعد موعد آزمایش خون دادم و بیبی زدم ک مثبت شد قبلش نزن درست نیست

تیکر یکسالگی گل پسرم  
درک میکنم  مراقب خودت باش ولی قبل موعد پری هیچ کاری نکن دیگه نه بیبی بزن ن آزمایش خون بده سعی ...

درسته عزیزم ممنونم 🙏

تا روز موعد صبر کن زود آزمایش دادی دو سه روز بعد تاخیر برو آزمایش انشاالله مثبته

انشالله🙏

استارتر عزیزم خیلی معذرت می خوام یه سوال داشتم تاپیک زدم کسی جواب نداد 😔 کسی می دونه کیست نئو پلاست ...

کیست های نئوپلاستیک ناشی از رشد بیش از حد و نامناسب سلول های داخل تخمدان می باشد و می تواند خوش خیم یا بدخیم باشد. نئوپلاسم های بدخیم می تواند از انواع سلول ها و بافت های تخمدانی منشا گیرد. شایع ترین آن ها ناشی از اپی تلیوم سطح (مزوتلیوم) می باشد که به صورت ضایعات کیستیک مشخص می شود. نقطه مقابل این سرطان ها، سيستادنوم های سروز و mucinous می باشد. سایر تومورهای بدخیم تخمدان نیز می تواند حاوی نواحی کیستیک باشد، از جمله تومورهای سلولی گرانولوزا که از سلول های استرومال جنسی و تومورهای جرم سل که از سلول های primordial germ cells نشئت می گیرند.

کیست های نئوپلاستیک ناشی از رشد بیش از حد و نامناسب سلول های داخل تخمدان می باشد و می تواند خوش خیم ...

تو رو خدا دعا کن😔

تو رو خدا دعا کن😔

مطمئن باش از نوع خوش خیم هست نترس الکی، خوب میشی 

مطمئن باش از نوع خوش خیم هست نترس الکی، خوب میشی 

ممنون از دعای خیرت عزیزم کیست برا خواهر زادم ۲۱ سالشه و مجرده اینقدر خانم و مهربونه عین فرشته هاست از عصر که فهمیدم دارم دیوونه میشم😔😭