2777
2789

به منم‌میگن

لابد بچه دوست داری که به دل میگیری

من بچه دوست ندارم، برای همین برام مهم نیست بهم چی میگن

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
س سال

زوده بابا ۵ سال به بعد باید تازه راجبش فک کنی

بی خیال مزخرفات مردم😑

میشه برای رفیق شهیدم صلوات هدیه کنین روح پاکش شاد بشه؟🙂 رفیق شهیدم تا ۱۰ سالگی همه خانوادش و بخاطر دلایلی از دست داد و حتی کسی و نداشت جنازه شو تحویل بگیره😔 شما واسش خواهری کنین 🥲   🌸شهید یوسف قربانی🌸                  اگه فرستادید بهم‌ بگین با کمال میل براتون صلوات حضرت فاطمه میفرستم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی مسخره میکنن کی اینو میخواد بگیره .

متاهل میشی مسخره میکنن که شوهر و خانواده شوهرشو ببین 

بچه میاری مسخره میکنن که بچش فلانه و زر زر و... هستش نیومده انگار تو عقد باردار شده و...

بچه دار نمیشی مسخره میکنن .

خوشبخت میشی مسخره میکنن

بدبخت میشی مسخره میکنن

مسخره کن تو هم اونارو . بلاخره بچه دارن  . اما شوهر و خانواده شوهر درس حسابی که ندارن :(

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به كسي چه ربطي داره مثه خاله من بچه سومم تو راهه اولش نگفتيم به كسي كم كم گفتيم بعد به جاي تبريك يا چيزي ميگه بعد از اين يه فكر اساسي كن اينجوري نميشه ، اخه به شما چه زبطي داره، چه داشته باشي چه نداشته باشي بازم حرف ميزنن 

ناشکری نیستا وای من که باردارم چه ارزشی داره، فکر‌کن همش فکرم درگیر اینه که خرجاش چجوری تامین شه تو این گرونی یا اینکه چجور تربیتش کنم یااینکه ایندش قراره چی بشه، مگه بچه دار نشدن مسخره کردن داره خدا لعنتشون کنه، حتما خداصلاحشو میبینه که نمیده، چرا اینجوری میکنن مردم. ایشالا به حق امام رضا که میلادشه خدا به زودی یه پسر کاکل زری تو بغلت بزاره

اولا همچین چیزی مسخره کردن نداره

دوما دیگه الان خیلیا بچه نمیخوان خیلی طبیعیه زن و شوهر چند سال اول بچه نخوان

من تازه باردارم، ۵ ساله عروسی کردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

هرکی مسخرت کنه خدا تیزتر از همیشه نگاش میکنه.من خودمم یکسالی درگیر بودم زند داداشم هربار زنگ میزد اول میخندید بعد مبگفت بچه نکردی بعدشم خودش باردارشد هربار از قوت خودشون میگفت که همون باراول شده و فلان .من فقط هربار گفتم خدایا خودت میبینی دیگه.بچه اونو سالم براش نگه کن به منم نگاه کن الان باردارم و خدارو بابت لطفش شاکرم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

اینکه یه عده عادتشونه و بی فرهنگن به کنار،

ولی به نظرم یه بخشیش به خودت بر میگرده،

اینکه اولا با خودت به صلح برسی و اینو به عنوان یه ضعف نبینی،

بعد همین حست رو به بقیه منتقل کنی،

نذاری فکرکنن این نقطه ضعفته،

نمیگم کلا مشکلت حل میشه ولی فکر میکنم کمک کننده س

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤