سلام من یه دانش آموزم کلاس نهم دوست دارم توی تابستون یه کاری بکنم یا یه چیزی یاد بگیرم و بعد همونایی رو که یاد گرفتم رو یاد بدم و هم از اینطرف کسب در آمد کنم و هم اینکه عبد از انتخاب رشته و دانشگاه و شاغل شدن یه کار از این یکی طرف داشته باشم
ممنون میشم کار و شغل هایی رو بگین که برای سن من خوبن♥
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول باید ببینی علاقه و استعدادت تو چی هست خیلی مهمه علاقه
شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چه شغلی وجود داره برا کسی که استعدادشو داره من قلمم خوبه
اول برو کلاس نویسندگی بعدش خودت از دلنوشته یا نوشته های ساده شروع به نوشتن کن ، البته در کنارش باید هزاران کتاب خونده باشی
بعد که دیدی تموم دستور های ادبیات و آرایه های ادبی رو یاد گرفتی و کاملا اماده ی ساختن شخصیت و اتفاق و رویداد هستی یک کتاب بنویس
اگه کتابت پر طفدار و پر فروش بشه به نویسنده مشهوری تبدیل میشی
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اتفاقا خیلی دوست دارم ولی میترسم بعد از آموزش دیدن مشتری نداشته باشم🙁
نه بابا چرا از هیچی نترس برو یاد بگیر دختر خالم چند سال پیش یاد گرفت رفت تو یه آرایشگاه کار کرد کلی هم ازش کسب درآمد کرد کاشت لاک زدن ژلیش مانیکور پدیکور.. یاد گرفته
درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی .... در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
میشه لطفا راهنمایی کنید ، اگر استعداد نوشتن داشته باشیم برای چی؟
خوب میری کلاس استعداد و تقویت میکنی و کلی کتاب میخونی و با راهنمایی استادت نوشته به نویسندگی خودت مینویسی و هر وقت دیدی که کاملا با دنیای ادبیات اشنایی داری میتونی خودت کتاب بنویسی
من اولین کتابم داره به مرحله چاپ میرسه
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی .... در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............