2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اره،میخواستم راجب رشتتون بپرسم.تو انتخاب رشته زدم کامپیوتر،چجور رشته ایه؟اگه نظرتونم منفیه بگین ...

اگر بخای مهاجرت کنی بهترییین رشته س ، اگه به پشتِ میز نشینی عادت نداری رشته ی خوبی نیست چون فقط باید پشت سیستم بشینی

اگر میخوای مهاجرت کنی سعی کن تو دانشگاه ( حتی پیام نور یا ازاد) (دانشگاه برای اپلای مهم نیس ) مقاله بنویسی و معدلت حتمااا بالا باشه و رزومه خوبی درست کنی واس خودت ( یجورایی واس این مورد اویزون استاد شو خخ)

اگر بخای داخل ایران بمونی فقط به درسای دانشگاهت اکتفا نکن چون یجوری درس میدن انگار فقط حروف الفبارو گفتن ، خودت برو دنبالش کلاسای دیگه و یاد بگیر

کلا اگه کاربلد باشی رشته ی خوبیه

ولی من خودم راضی نیستم  از انتخابم

بازم سوالی داشتی درخدمتم

اگر بخای مهاجرت کنی بهترییین رشته س ، اگه به پشتِ میز نشینی عادت نداری رشته ی خوبی نیست چون فق ...

دستت درد نکنه،توضیحاتت کامل بود🌻برای اپلای متاسفانه از لحاظ مالی خیلی ساقطم😂بورسیه کامل هم بشم پول هواپیماشم ندارم😁حالا چرا ناراضی هستی؟

دستت درد نکنه،توضیحاتت کامل بود🌻برای اپلای متاسفانه از لحاظ مالی خیلی ساقطم😂بورسیه کامل هم بشم پول ...

چون من ادم پشت میز نشستن نیستم ، با درساش اوکیم معدلم خوبه، ولی زیاد خوشم نمیاد

کلا اگه برگردم عقب اختمالا این رشته رو انتخاب نمیکردم

اگه قبول شدی همین رشته ، ازترم 2 یا 3 به بعد حتما برو بیرون کلاس ، فقط کلاسای دانشگاه واست مطرح نباشه چیزی درنمیاد ازش

نرم افزار های مخلف رو یاد بگیر

از یه جایی به بعدم برو دنبال کار ، حتی شده مجانی ولی یه جایی کارکن که به رشته ت مرتبط باشه و واست سابقه کار به حساب بیاد اگه میخای ایران بمونی ( بعدا ک بخای بری سرکار خیلیی دستت جلو میفته )

اگه برنامه نویس کاربلدی باشی از خارج ازکشور حتی پروژه میگیری چه برسه به ایران

پسرخالم 21 سالشه  از کشورای اروپایی پروژه میگیره و درامد فوق العاده ای داره ( اونم نمیخاد اپلای کنه )

کلا حتی میتونی از راه دور هم کار کنی