2777
2789

سلام . دخترم رو از شیر خشک گرفتم ۱۲ قوطی تروویتال ای ار دارم اگر کسی خواست پیغام بده . کرج هستم .‌هر قوطی به قیمت خرید یعنی ۳۸۵۰۰ اگر اشتباه نکنم الان هر قوطی ۱۰ هزار تومن گرونترشده . یکسال هم تاریخ مصرف داره . 

نفروش اگه ب پولش نیاز نداری 

براش  شیر موز. میاون وعده  عصرونه

چیزی درست میکنی ازشون استفاده کن 

حالا اینام بفروشی شیر پاستوریزه خاصیت چندانی نداره  بهتره شیر خشک نان کید بخری مخصوص بچه های دوسال ب بالاس

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=240662672]نفروش اگه ب پولش نیاز نداری   براش  شیر موز. میاون وعده  عصرونه چیزی درست میکن ...[/QUOTE

ممنون بابت پیشنهاد . متاسفانه شیر موز دوست نداره . شیر خشک هم تا زمانی میخوره که باشیشه شیر باشه و الان دیگه نمیخوام با شیشه شیر بخوره با لیوان میخورد همینو بهش میدادم . 

[QUOTE=240662672]نفروش اگه ب پولش نیاز نداری   براش  شیر موز. میاون وعده  عصرونه چیزی ...

دختر من الان ۴سال و نیمشه هنوز تو خونه روزی دوبار شیرخشک ببجونیور میخوره ...چه ایرادی داره ...

❤️
چرا ؟البته قانونه فقط تو خونه شیشه میخوره تو ماشین بابا و خونه خاله ومهمونی های غریبه تر نمیبریم

اشتباه میکنیا تمام دندوناش خراب میشه اینطوری. ۴ساله که دیگه نباید با شیشه شیر بخوره