2777
2789

نمیدونم چرا از اول همینطور باهام بد کرد

از شکستن دندون در کودکی و جوش و چاقی و یه پریودنامنظم

اول که باید التماس میکردم که پری بشم بعدشم که شد هر شیش ماه یه بار پرمویی بدن و خجالت و خجالت و خجالت کمبود خواستگار و..‌‌

کلی دکتر و بدبختی واخرش درد بی درمون

اینا هیچ بی پولی و شوهر بد ودختر خیلیییی شلوغ

زیرزمینی خونه مستاجری کمبود وسایل خونه

درد دندون درد شونه و هزارو یک درد پول ندارم  برم چشم پزشکی چشمام ضعیف شده  در همین وضع دیروز با یه بارون خونه مو آب ورداشت زندگیم تا نصف رفت زیر آب

دیگه تاکی خستم خسته 

چرا اخه من چراااا من

دیگه بی دین و‌ایمون شدن خداییش دلم شکسته

پس کی کمر من راست میشه کی میتونم نفس بکشم به هر دری میزنم بسته س

دلم میخاد ضجه بزنم زار بزنم دیگه بسمه خدا بسمه

دیگه نمیکشم یه کم به فکر دل من باش یکم به فکر من باش منم ببین منم آدمم 

تو اوج جوونی شدم پیرزن هفتاد ساله 

نگید همه همینطورن چون نیستن من دیگه تهشم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎

خدا کمکت کنه عزیزم هرکسی یه بدبختی داره منم یه جور بدبختمم 😔وای واقعا درکت میکنم اینهمه ادم خدارو صدا میزنه هیی هییعع چی بگم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.