2777
2789

ممنون میشم اطلاعات در اختیارم بذارین

خاستم بخرم گیج شدم که چی بگیرم پشیمون نشم و شکل زیبایی داشته باشه

رنگ اینا چی پیشنهاد میدین؟

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه اما شنیدم باید خیلی مراقب باشی که نشکنه 

به نظرم واسه خونه هایی خوبه که مطبخ یا همون آشپزخونه کثیف جداگانه دارن که ریخت و پاش و شستن های اصلی اونجاست 

دیگه سینک گرانیت رو تو آشپزخونه دوم میزارن که خوشگل و شیک هم هست 

عالیه یکسره گرانیت کنید فقط رنگ روشن نباشه مثل کرم برا شستشو هم راحت با وایتکس میشوری یا حتی تاید لب ...

شما خودتون داشتین؟ حدود چه قیمت خریدی؟

خیلی زود رنگ میگیره و کصیف میشه لب پر میشه

برا من خونه داداشهام مامانم هیچیش نشده کثیفیش هم به رنگش نیست البته نمیدونم اگه منظورتون از گرانیت همین سنگ مصنوعی باشه برا من سنگ مصنوعیه

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
من  راضیم .مشکیه رنگش بنظرم که از استیل بهتره البته برا من که دوست ندارم لک بیفته رو سینک خیل ...

منم دلم میخواد بگیرم گرانیت مشکی ولی میترسم بشکنه یا لب پر شه... بالاخره پیش میاد ظرفی چیزی از دست آدم محکم بیافته

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
قشنگه اما شنیدم باید خیلی مراقب باشی که نشکنه  به نظرم واسه خونه هایی خوبه که مطبخ یا همون آشپ ...

من فقط یه آشپزخونه دارم مطبخ اینا ندارمیخام یچیزی باشه که بعدا نگم چرا اینو خریدم

استیل خوب بود ولی گفتم یچیز جدید بگیرم

افتضاااااحه اصلا نخر،هر روز باید با وایتکس بشوری همیشه رنگ میگیره لب پر هم میشه یه استکان از ارتفاع دو سانتی متری هم میفته میشکنه همه لیوان هام شکست این یکی دو سال،

خداروشکر داریم ازینجا میریم ازین سینک لامصب راحت میشم

برا من خونه داداشهام مامانم هیچیش نشده کثیفیش هم به رنگش نیست البته نمیدونم اگه منظورتون از گرانیت ه ...

من دو تا سینگ دارم یکی تو اشپزخونه که گرانیته برای قشنگیه بیشتر و استفاده زیاد ازش ندارم

ولی مامانم داره سفیده خیلی زود کثیف میشه و همش باید با وایتکس و پودر بشوری و چند بارم ظرف افتاده یه کوچولو لب پر شده

اگه برای زیبایی میخواین خوبه

ولی استیل یه چیز دیگه ست