2777
2789
عنوان

تر کنم؟

262 بازدید | 30 پست

خیلی اذیتم میکنه بد دله 

بهم تحمت خیانت زده در صورتی که من هیچ کاری نکردم دیگه خسته شدم چمدونم رو بستم دارم میرم 

دلم گرفته.... 😢

مشروب خور هم هست 

یه دختر کوچیک دارم غصه اون منو کشته 

نمیدونم چیکار کنم 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیز دلم 

ببین از نظر من اگر خودت میتونی تنهایی زندگی کنی و دوستش نداری ترکش کن غصه دخترت رو نخور اخه اینو تجربه بهم اثبات کرده تو فکر میکنی درد هات رو میریزی تو خودت ولی مطمئن باش همون طور که تو خودت یه احساس مادر دختری خاصی توی وجودت هست توی وجود دخترت هم هست و خیلی سریع متوجه ناراحتیت میشه پس هرچی سنش کمتر باشه خیلی بهتر از اینه که توی سن بالا تر بخواد توی فکر بره و اینجور چیزا مخصوصا اگر بچه ی اولت هست ( این چرت و پرتا هم که راجب طلاق و اینجور چیزا میگن همش مسخره است چون هیچکس جای تو نیست نگران قضاوت مردم هم نباش چون اول که همه اونقدر غصه و درد دارن که دیگه به بقیه فکر نمیکنن دوم اینکه این دوره دیگه طلاق یه چیز خیلی عادی هست ) 

الکی نه خودت رو ناراحت کن نه اون طفل معصوم رو ♥😘

از این بدتر دیدم که درست شد سخته ولی ممکنه ببینم چرا اینجوری فکر میکنه

دیروز نزدیک صبح بیدار شدیم گوشیمو برداشتم ببینم ساعت چنده میگه تو داشتی چت میکردی تا من چشمامو باز کردم گوشی رو گذاشتی اونطرف! 

دیوونه ‌‌شده اصلا

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔