2777
2789

بچه ها من 5 ماهه عقدم دیشب شوهرم خونمون بود بعد صبح من بیدار شدم خاستم برم جایی بعد گوشیمو نبردم شوهرم رمزشو داره بعد الان ک اومدم دیدم میخاسته وارد تلگرامم بشه ولی نتونسته چون رمز دومشو قبلا فعال کرده بودم  پیامش تو تل اومده بود من الان دیدم متوجه شدم ک میخاسته وارد اکانتم شه 

بعد هم نسبت بهم یکم بی اعتماده چون قضیه اینکه تو مجردیم یکیو دوس داشتمو دوست بودیمو فهمیده بود از اون موقع یکم بی اعتماد شده بنظرم برا همون میخاسته واردش شه... 

نه به روش نیار

تازه سعی کن برا گوشیت رمز نذاری تابره ببینه چیزی نیست اونجوری بدتر شک داره بهت

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

حالا بنظرتون ب روش بیارم ک چرا میخاستی واردش شی و خودم رمز دوممو بدم بهش با کدش ک واردش شه ببینه چیزی ندارم

یا اینکه اصلا ب روش نیارم؟! 

واقعنم چیزی ندارم تو گوشیم  و بیشتر وقتا گوشیم دستشه و رمزگوشیمو هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شکاکی و بدبینی زندگیتو سیاه میکنه

اگه واقعا اینطوره فکر اساسی کن 

آخرش یه روز میام اینجا و تاپیک میزنم :بالاخره شد اونی که باید..... میشه یه صلوات مهمونم کنی تا به مراد دلم برسم؟مرسی

حق داره بنده خدا نگرانه یکم خب شما بنظرم اگه گوشیت پاکه یوقت رمزشو بردار بزار دم دستش بزار بره بگرده چیزی پیدا نکنه و اعتمادش برگرده

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

ن چیزی بهش نگو گوشیتو بدون رمز جلوش بزار 

اینجوری شاید شکش کم بش

صدات مسکنه همه دردامه عشقم😍❤️                             تا ابد عاشقتم یکی یدونه قلبم😘🥰                          خدایا خودت مراقب سربازم باش🥺
ب روش میاری یا نه تصمیمش با خودته حاج خانوم، ولی در نظر بگیر ک حق داشته بهت بی اعتماد باشه🐧

اره حق مبدم ولی اخه من از وقتی ازدواج کردم دیگ دور اون طرف و خط کشیدم و هیچ کاری نکردم شوهرمم خیلی دوسش دارم

حالا بنظرتون ب روش بیارم ک چرا میخاستی واردش شی و خودم رمز دوممو بدم بهش با کدش ک واردش شه ببینه چیز ...

نه ب روش نیار 

رمزاتو یا ور دار 

یا سر فرصت بهش بگو ‌رمزشون چیه 

🐈آخر بدمد صبح امید از شب من 
حق داره بنده خدا نگرانه یکم خب شما بنظرم اگه گوشیت پاکه یوقت رمزشو بردار بزار دم دستش بزار بره بگرده ...

رمزمو داره مثلا بیشتر وقتام ک میخاد بره جایی گوشیش شارژ نداره میگم گوشی منو بردار و اینا 

ولی واقعا اعصابم خورد میشه منی ک کاری نمیکنم الکی بهم شک داشته باشن

رمزمو داره مثلا بیشتر وقتام ک میخاد بره جایی گوشیش شارژ نداره میگم گوشی منو بردار و اینا  ولی ...

عزیزم چون قبلا دوست بودی نگرانته ک از دستت نده خب باید زمان بگذره بعش ثابت کنی ک مورد اعتمادی

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه