2821
2789

به نظرم دوسش داری ازدواج کن 

چون گذشته در گذشته و تمام شده 

و گذشته هرکس به خودش ربط داره 

ولی دوره ی نامزدیتو زیاد کن ببین با همه زود پسرخاله میشه یا با تو فقط اینجوری بود

با گفتن باشه بلند شدیم دوباره از اون پله های طولانی پایین اومدیم من جلو بودم اون عقب بر خلاف رفتم نه ...

فک کردی الان بقیه پسرا ندارن یا میان راستشو بهت میگن باهات صادق بوده راست گفته بشین فکراتو کن ببین چی میشه موفق باشی گلم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جالبه حالا که اون رابطه داشته و با دخترا بوده و اینا حالا اشکال نداره و گذشته گذشته و شیطون بوده 

حالا اگر دختر اینکارا رو کرده بود چیا که نمیشنید

خودم که به نظرم آدم تو دوره ی مجردیش هرکار دلش میخواد میتونه انجام بده،چه دخترش چه پسرش

بعد از تاهل هم خب متعهد بشه به همسرش

دیگه با خودته ک جواب مثبت بدی یانه اگ با ابن قضیه مشکلی نداری ک بله رو بده اگ داری ک اول ب خانوادت ...

وای نه خانواده ی من اصلا اوکی نیستن بابام بشدت خسیسه مامانمم بعد از اینکه فهمید بچه دار نمیشه بابام  یجورایی بیخیال شد 

الان میخوای چ کنی

با شرایطی که دارم قطعا بابام به فکرم نیست مامانمم راهنمایی نمیکنه اگه جواب مثبت بدم به قول دوستم باید شرط بزارم مثل ملک یا مغازه که همانا روز عقد به اسمم  بکنه دوستم میگه تو بگو نه یروز نشده زن عموت یکی چیه صدتارو ردیف میکنه میزاره جلوش ،بلاخره زن میگیره دیگه . من سر خونمون خیلیارو رد میکردم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز