2777
2789
عنوان

بارداری باجلوگیری طبیعی

310 بازدید | 12 پست

سلام دوستان مادوساله بصورت طبیعی پیشگیری میکنیم ومشکلی نبوده این سری ازروزتخمک گذاری زیرشکمم دردگرفته دوروزدیگه موعدمه وهمچنان زیرشکمم سفت ودردناک شده امروزتست زدم منفی شد

ممکنه باردارشده باشم 

کسی ازشماهااینجوری شده 

خیلی مواظب بودیم 

طبیعی از لحاظ علمی پزشکی هرچیزی که فکرشو بکنی جلوگیری محسوب نمیشه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی از لحاظ علمی پزشکی هرچیزی که فکرشو بکنی جلوگیری محسوب نمیشه

اره میدونم

مامیخاستیم ازماه بعدبریم اقدام چندبارم خواب دیدم 

اگ حامله باشم چطوربی بی چک نشون نداد؟زوده یعنی

اره میدونم مامیخاستیم ازماه بعدبریم اقدام چندبارم خواب دیدم  اگ حامله باشم چطوربی بی چک نشون ...

فکر نمیکنم باردار باشی. نه

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
اخه بعضیامیگن باجلوگیری طبیعی باردارشدن خاستم ببینم کسی هست اینجوری شده باشه

من و شوهرم جلوگیری طبیعی داریم ، سه سال میشه

مشکلی هم نبوده ، خیلیم خوبه اگه اطمینان داشته باشه مرد

فقط اوایل شکی شدم رفتم تست دادم منفی بود

عشق ❤ یعنی حالت خوب باشه کنارش..