2821
2789
عنوان

شما چند وقته تنهایید؟

101 بازدید | 5 پست

من فقط پنج سال پیش توی ی رابطه بودم که با خیانت طرفم بعد دوسال کات شد خییییلی هم همو دوس داشتیم ولی بعدش خراب شد...تا پارسال که با ی نفر ی ماه تلفنی کم و بیش خیلی سرد در ارتباط بودم و اونم هیچ به هیچ تو تمام این سال ها حتی در حد چت هم با کسی نبودم همیشه دورم خلوت خلوت الان 24 سالمه و واقعا از این تنهایی خستم همه یکی رو دارن بجز من کیس خوبی دور و برم نمیبینم شهرم کوچیکه نمیشه با هرکسی رفت هرکاری کرد نمیدونم چ کنم 😓

از وقتی به دنیا اومدم 🙃🙂

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همیشه تنها بودم خیر سرم بعد یه سال کات و دعوا برگشتم به عشقم و آشتی کردم باهاش ولی بازم تنها موندم هیییی

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

حالا باید حتما یکی باشه؟ 

چرا دنبال سرگرمی و دوستای هم جنس خودت نیستی؟والا من از اول دبستان تا دبیرستان پنج تا دوست بودیم بهمون میگفتن پنج تن ! اصلا یادم نمیاد به جنس مخالف فکر میکردیم یا اصلا تو باغم نبودیم! 

یه بار تو مرکز خرید کافش نشستم چنتا چنتا دوست دیدم دور میز با هم چه خنده ای میزدن 

میگفتم کاش همه همینطور باشن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز