2777
2789

برنج خام انگل میاره عزیزم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگل میاره۱ دومم ک موندی دست معدت؟معده‌رو داغون میکنه

من شنیده بودم عوارض داره اما یه سریا گفته بودن خوردن مشکلی پیش نیومده

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

دویدن و ژیمناستیک و والیبال و بسکتبال 

خوردن غذاهای ماکارانی دار و سیب زمینی دار و میوه 

و البته روحیم بستگی داره و باید استرسو دور کنی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من شنیده بودم عوارض داره اما یه سریا گفته بودن خوردن مشکلی پیش نیومده

چی ضرر داره بچه رو بیدار کردن یا شیر زیاد خوردن؟

شیر خودتونه؟پرباره؟شیرخودتون باشه ک مشکلی نیس بیشتر استخونایه بچتو سفت میکنه هیچی شیر مادر نمیشه تا داری بده بخوره پس

چی ضرر داره بچه رو بیدار کردن یا شیر زیاد خوردن؟ شیر خودتونه؟پرباره؟شیرخودتون باشه ک مشکلی نیس بیشت ...

مادرم میگن حتی اگه بچه خواب باشه باید به موقع شیرشو داد

شیر خودم کمه خیلی ماساژ میدم تا بیاد ولی متاسفانه😔 دکترم چندبار بهم گفته شیر خشک زیاد نده ولی شیر ندارم اخه

خودت زیاد شیر بخور تا شیرت زیاد شه قطره شیرافزارو امتحان کردی؟

به لاکتوز حساسیت دارم دکترم گفتن شیر بدون لاکتوز تاثیر چندانی نداره

نه خوبه؟

به لاکتوز حساسیت دارم دکترم گفتن شیر بدون لاکتوز تاثیر چندانی نداره نه خوبه؟

اره حتما امتحان کن

ی سرچم بزن ببین چی برا بیشتر شدن شیر خوبه حتما اونارو بخور چون هیچ چیزی مث شیرمادر برا بچه نمیشه

نی‌نیتون چن وقتشه؟

اره حتما امتحان کن ی سرچم بزن ببین چی برا بیشتر شدن شیر خوبه حتما اونارو بخور چون هیچ چیزی مث شیرما ...

ببخشید