2789

و برای دوستای گلم لطفا

@رزعشق  

@soodehmfk  

@hellosummer  

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشم حتما فدات

لطفا اقا رو به مادر پهلو شکسته اش و یه دونه گل پسرش قسم بده دعام کنه به حاجتم برسم مممرسی عزیزم

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
انشالله تا صبح هستم باز عکس میزارم فردا هم

من و خیلی دعا کن گلم یه جوری دعا گن انگار برا حاجت خودت دعا میکنی.دعا کن ی نفر ک با اعصاب ما بازی کرده و آرامش نداریم تقاص پس بده اسمم نیلوفر منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله و خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله آبجی دعا کنی برا سلامتی پدر مادرم هم دعا کن انشاءالله.

زیارت قبول باشه انشاءالله حاجت روا شی انشاءالله

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

دوستان دعام کنید حاجت روا بشم الهی امین

هرکی دعام کرد لایک کنه صلوات بفرستم براش

💖💖💖 به هرچی میخواین برسین الهی امین